Pegasus yayınlarıyla iletişimde olan var mı? Onca bandrol aldılar hâlâ hiçbir kitap çıkmadı. Durum nedir, bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Remzi Kitabevi hâla John Grisham basıyor mu yahu
3 senedir yeni kitap basmıyorlardı görünce sevindim. Ancak eski kitaplarının çoğunun baskısı bitmiş durumda yüksek ihtimal telifleri de bitmiş, zira Remzi’nin kendi sitesinde dahil kaldırılmışlar.
Evet, ben de bu yüzden görünce şaşırdım
Instagram’dan sorayım dedim de gerek kalmadı. 6 gün önce Witcher Evreni ve 8. kitabı yakında basacaklarını söylemişler. Pegasus Yayınları on Instagram: "Hem yeni sezonu izlemenin hem de seri kitaplarını okumanın tam zamanı 📺📚 #thewitcher #witcher ⚔️"
Küçük Trampetçi Kız Kırmızı Kedi yayınevindeydi, değişmiş.
İthaki Japon Klasiklerine 3 yeni Dazai kitabı eklenmiş. 2 tanesi daha önce farklı yayınevlerinden çevrilmiş.
Demek ki oralardan almak lazim. Direkt “Sinan Ceylan cevirmistir” diye oncekilere baktim, birini cevirmis. Sagolsunlar, bu sayede eski cevirileri karistirip bu bilgilere ulasiyoruz.
Sia Kitap, Kırmızı Kedi’den ayrılan bir ekip tarafından kuruldu. Bastığı kitapların birçoğu daha önce Kırmızı Kedi’den yayınlanmış kitaplar genel olarak.
Fihrist’in hızına yetişmek zor.
Temkinli olmak lazım, çeviriler sıkıntılı olabilir.
Çok güzelde fiyatı da bir o kadar güzel…
Ariosto mükemmel haber bu zaman kadar basılmaması Türkçeye ayıptı