Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

16 Beğeni
12 Beğeni

Dazai kadar başına taş düşsün ithaki.

16 Beğeni

İnsanlığımı Yitirirken’leri keşke sabah ilknokta alışverişi esnasında görebilseydim.

Ağustos ayından ümitliyim, Malazan gelecek.

2 Beğeni

:slight_smile:

Olmadı Eylül, hiç olmadı Ekim baktım hiç hiç olmuyor Kasım ve Aralık 'dan umutluyum. :slight_smile:

3 Beğeni

Yok bence kesin Ağustos ayı içerisinde gelecek, Melih demişti dersiniz :sweat_smile:

1 Beğeni

Temmuz kesin gibiydi, gelmedi. Ben ağustostan da umudumu kestim. Gelirse sürpriz olur. İlk 5 kitap basılmadan başlamama kararım vardı. Onu da 7 kitaba çıkardım. Dayanabilirsem başlamayacağım. Başlasam bile araya uzun zaman girince unutuyorum. Hele böyle kapsamlı ve zor bir seri de iyice işler sarpa sarar.

2 Beğeni

Aynını ben diyecektim :grin:.

2 Beğeni

Öyle demeyin onu da bekleyenler var. Örnek @Erdo

Ben alıştım artık basarlar ise alırım çok gecikirlerse hevesim kaçıyor okumuyorum o nedenle almıyorum da. Örnek Scalzi. :slight_smile:

1 Beğeni

Bir de Clifford D. Simak vardı bandrolü alınan. Neredeyse bir ay olacak, gelmedi.

4 Beğeni

Yok biz bekleyenlere bir şey demiyoruz zaten. Aslında Kasamu Mozalai’ye de bir şey demiyoruz. O kadar Tasamu Kozai basıyorsun, araya bi tane Malazan veya Drizzt ya da Ejderha Mızrağı sıkıştırsan fena mı olur diyoruz :slight_smile:

5 Beğeni

Kitap kalın olduğu için araya sıkışmıyor yoksa basarlardı. :slight_smile:

2 Beğeni

Drizzt’ler incedir :slight_smile:

2 Beğeni

Hocam gerekirse 10 parçaya bölüp bassın ama bassın.

Aman ithaki bunu ciddiye alır şimdi durduk yere. Blurlayayım.

@Erdo hocam istediği kitap basılan okurun duası kabul olurmuş. Biz garip Malazancılara bi dua eder misin?

6 Beğeni

Dua işlerine @MelihAntepli hoca bakıyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Aman hocam, tehlikeli fikirler bunlar :))

1 Beğeni

Ağustos ayında 20 parça şeklinde çıkacak, kesin bilgi yayalım :melting_face:

Şaka bir yana Ağustos ayında çıkacak gibi, içime doğdu :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Akşam çok sıcak olmazsa Malazan duasına çıkacağım. :sweat_smile:

6 Beğeni

Bu da mı gol değil be? Bu da mı gol değil?