Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben de İnfografik Antik Roma 'yı alırım. Belki bir de Asurlular .

2 Beğeni

Asurlular, Panzer Ası ve Kısa Avrupa Tarihini alırım ben.

2 Beğeni

İnfografik Antik Roma ve Panzer Ası :slight_smile:

Panzer Ası kapağının turuncu yerine kırmızı olmasını isterdim.

1 Beğeni

Can 'ın yenilerinden.

10 Beğeni

Yırtamadım. Borgesleri topluyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

Mylos Kitap, Andrea Camilleri’nin Komiser Montalbano serisinin 5. kitabı olan Tindari Gezisi’ni basmış. Bize de almak düşer.

11 Beğeni

Bu hikâyeyi kimseye anlatmadım. Kayra’ya bile anlatmadım. Ne o sordu ne ben söyledim. İşlediğim ilk cinayet hakkında hiç konuşmadım. Tek kelime bile etmedim. Ama Kayra hep konuştu. Oysa gerek yoktu. Çünkü yanındaydım. O yaşlı adamı öldürdüğünde oradaydım. Kayra ilk cinayetini bir yastıkla işledi. 93 yaşında felçli bir adamdı. Ama felçli olması yetmedi. Kayra uyumasını bekledi. Kayra, 93 yaşında, felçli bir adamı uykusunda boğarak öldürdü. Sonra dönüp bana baktı. “Hiçbir şey hissetmedim” dedi. “Hiçbir şey hissetmiyorum” dedi. “Hiçbir şey hissetmeyeceğim” dedi. Ve o eski köy evinden çıkıp Abidjan’da bir bara gittik. Karşılıklı oturup birer flag istedik. O an soracak sandım. Çünkü söz vermiştik birbirimize. Afrika’daki ilk ayımızda ikimiz de birer cinayet işleyecektik. Kinyas ve Kayra katil olacaktı. Böylece asla dönemeyecektik evlerimize.

Derz, Hakan Günday’ın çeşitli mecralarda yayımlanmış öyküleri ile Anakara Seyir Defteri adlı fanzininden sayfaları bir araya getirdi. İyi okumalar, iyi seyirler!

8 Beğeni

Alacak mısın?

1 Beğeni

Muhtemelen okumayacağım. Son aylarda iyiden iyiye kurgu dışı ve klasiklere sardım. :slight_smile:

2 Beğeni

ÖZGÜRLÜK SAVAŞÇISI SPENSA

Detritus gezegeninin en iyi savaş pilotlarından biriydi. Halkını, gezegenlerinde yıllarca tutsak eden esrarengiz uzaylıların elinden kurtardı. Uzay zamanda boyutlararası yolculuk yaptı. Galaksi hâkimiyeti için savaşan Üstyapı’ya ajan olarak sızdı ve bu görevi ona insan uygarlığı için bir hapishaneye dönüştürülmüş Detritus’un ötesinde uzanan uçsuz bucaksız galaksinin kapılarını araladı.

Şimdi savaş zamanı… Gezegenler arası savaşın fitili çoktan ateşlendi. Üstyapı’nın elinde tüm güneş sistemlerini silip süpürecek süper bir güç var. Ama Spensa bir Cytonic. Kendisinin dahi çözemediği gizil güçlere sahip. Savaşı o sonlandırabilir. Önce Yokyer’e girecek ve kim olduğunu öğrenecek. Sonra halkını kurtaracak. Geri dönemeyebilir. Ama cesareti bilmek için korkuyu tatmak gerekir…

Bilimkurgu ve fantastiğin günümüzdeki en büyük yazarlarından biri olan Brandon Sanderson, Steelheart serisinin ardından yepyeni epik fırtınası Sykward serisinin üçüncü kitabıyla huzurlarınızda…

“Bu kitabı okumak, bir video oyununun İçine dalmak gibi: Sanderson’in tüm aksiyon ve savaş sahneleri birer şaheser. Kimse ondan daha eğlenceli yazamaz.”
-Booklist

“Sanderson yine başardı!”
-The Nerd Daily

5 Beğeni

O halde bize de almak düşer. :slight_smile: İki ve üçüncü kitabı bir arada okuyacağım gibi görünüyor, güzeeeel!

3 Beğeni

Sonunda :heart_eyes:

4 Beğeni

8 Beğeni

Suikast Bürosunu İş Kültür’de bassa da alsak :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

İthaki bekleyen varsa:

Bir Joe Hill geliyor, (şu mu acaba)

Sonradan Ekleme:
Evet o kitapmış. (Heart-Shaped Box)

Madenci 'ye yeni çeviri yapmışlar.

Hüseyin Kandemir çevirisi ile Koridor’dan Anna Karenina geliyor.

Opera Anlık Görüntü_2023-09-14_161852_www.ilknokta.com

9 Beğeni

Valla istemem ithaki yi artık. O kitaplarda yetim hakkı var, kul hakkı var. Kirli artık o kitaplar. ( biraz yeşilçam vari oldu ama idare edin artık)

13 Beğeni

Bende satın alınmaması taraftarıyım. Joe Hill’in bu kitabını da okumayız, bir şey kaybetmeyiz.

Çalışanların emeğin karşılığının ödenmemesi, patron sömürüsünün hiç bir haklı yanı olamaz.

Ne yazık ki bir iki yazar, şair, çevirmen dışında yine bir yayınevi patron olayında tepki veren olmadı. İş yine okura kaldı ama bugün değilse bile yarın ben dahil hepimiz için unutulup gidecek.

10 Beğeni

Zaten hazırlığı tamamlanmaya en yakın olanları eksiğiyle gediğiyle böyle basarlar sonra bi yavaşlar ithaki yeni düzeni kurana kadar bence.

2 Beğeni

Unutturmam ben merak etme :sunglasses:

1 Beğeni

:slight_smile:

Neyi?

2 Beğeni