2.el alacaksın hocam para kazandırmayacaksın. Seriyi yarım bırakma ama. Daha tartışacağız. Ben 15 gündür 7.kitaba geçemedim, ellerim kaşınıyor.
Dediğin gibi bir süre bekleyip 2.el almak mantıklı. Bakalım yarım kalmaz sanırım, okurum bir şekilde.
Bunlar etiket fiyatı mı?
Orijinali 480 sayfa. %50 denk getirilirse fiyat uygun gibi duruyor bence
Hangi site bu, fiyat fena değil .
Fiyat çok ucuzmuş. Darısı Malazanların başına.
Daha iyisi var.
BKM
KY’de satışa muhtemelen 134,75 TL olarak açılır.
@HAKOYETO Kitakitap, kitap dağıtım sitesi, biz satın alamıyoruz bu sitelerden.
Bu bedava ama asla alışveriş yapmam BKM’den. Topladan 5-6 kere alışveriş yaptım hepsinde de sorun yaşadım. Fazladan 50-100 neyse veririm güvendiğim yerden alırım.
Teşekkür ederim ….
Ben muhtemelen okumayacağım için almayacağım.
BKM’den uzun zamandır alışveriş yapmıyorum ama bu tarz sitelerden zaten yeni çıkan kitap dışı kitap almamak lazım, eski kitaplar genelde yıpranmış geliyor.
Yayınevi Martı olunca fiyatlar biraz hesaplı oluyor. Pegasus, İthaki olsa epey tuzlu olurdu.
Bu arada, Tanrıların Gölgesi serisini bilen arkadaşlar tavsiye ediyor musunuz?
bitmemiş olması dışından bir sıkıntısı yok. İnsanlar artık bitmemiş serilerden uzak duruyor (martin, patrick, scoot…). Ortalama üstü deniyor genelde ve puanlarıda yüksek. Fiyatı da uygunmuş. Ben şahsen amazona düştüğü gibi alıcam ki martı kaliteli fantastik serileri basmaya devam etsin
Evet, başka serilerin basılması için destek olmak lazım. Ben de alırım.
Tek kitap mı yoksa ikinciyi de çıkarıyorlar mı? Amazon’a düştüğü gibi alacağım bende. Bu arada Cytonic çıktı mı biliyor musunuz? Kidega’ya baktım göremedim, Amazon’da da henüz satışı yok.
Cytonic Kitapyurdun’da satışa çıktı hocam.
@alper hocam kitapsepeti fiyatları aşağıda ki gibi. Şuan ki piyasada şömizli ciltli 1.kalite hamur kağıt için fiyatı gayet güzel gibi geldi bana.
Fiyatlar iyi, güzel de çeviri ne olacak? Bu yayınevinin işleri nitelikli olmuyor diye biliyorum. Neden kimse bunu konuşmuyor?
Ben grisha serisini yan kitaplarla birlikte okudum. Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet iyiydi.