Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben grisha serisini yan kitaplarla birlikte okudum. Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet iyiydi.

2 Beğeni

Aldıktan sonra ilk fırsatta inceleyeceğim ben çeviriyi hocam, iyi bir çeviriyle çıkmasını ancak ümit ediyorum şimdilik. :slight_smile:

3 Beğeni

Kitapçıya geldiği gibi bende :smile:

2 Beğeni

Alfa DK

@Agape yeni kitap yazmışsın, hiç söylemiyorsun… :slight_smile:

Büyü binlerce yıldır ilgimizi çekmiştir…
Tarih öncesi çağlardan beri insanlar, evrenin harikalarını açıklamak için başka âlemlere bakmış ve maddi dünyayı etkilemek için maddi olmayan güçleri kullanabileceklerine inanmışlardır. Bu büyüleyici kitap, tarih boyunca büyülü ve mistik bir tura çıkıyor: Simya, kehanet, paganizm, Şamanizm, büyücülük ve daha fazlasına uğrayarak günümüzün wicca, tarot ve 21. Yüzyıl büyülerini anlatıyor.

İster inanan ister şüpheci olun, bu büyü tarihi sizi büyüleyecek.

İçindekiler
Kadim Kökler
Lanet ya da deva
Âlimler ve sebt günleri
Büyücülük ve tören
Modern büyü

9 Beğeni

Kapra Osman Cemal’in hikayelerini basmaya başlamış.

Bu kitapta Osman Cemal’in Çuvalcı Şeyhinin Halefi, Altın Babası, Tekin Olmayan Kedi, Bir Kış Gecesi, Çingene Kavgası, Eşkıya Güzeli, Gonca’nın İntiharı, Mahkemede Gelin Kaynana Kavgası, Perili Bostan ve Sandalım Geliyor Varda adlarını taşıyan kitapları bir araya getirilmiştir. Orijinal metinlerin esas alındığı, orijinal dilin korunduğu bu kitaplar hazırlanırken gerekli yerlere dipnotlarla açıklamalar eklenmiştir.

9 Beğeni

Etiket fiyatı 950 tl mi :astonished::woozy_face: (ciltli ve kuşe olsa bile).

3 Beğeni

Bu fiyata bunu alacağıma ahanda şunu alırım (Ama şu an alamam :sweat_smile: )

2 Beğeni

Lozan’a ilişkin bir şey okuyacak / alacak olduktan sonra ondan daha iyisi var ama “neydem” :slight_smile: ben lozanı. Tarihçiler, bölüm öğrencileri, araştırmacılar alsın - okusun.

Hem lozan mı kaldı, jelibonlar çıkmaya başladı. :slight_smile:

7 Beğeni

Bu baskı da güzelmiş de benim gönlüm İBB olanda ama pahalılar ya :sob: Ciltsiz bassınlar da alalım hepsi ciltli ve pahalı :melting_face:

Doğru diyorsun :joy:

1 Beğeni

Bunu dedikten sonra sepet yapmaya gittim. :slight_smile: En ucuz neredeymiş, bakayım.

Şakası bir yana, meraklısı, öğrencisi, araştırmacısı için İş Kültür tıpkı basımı iyi kaynak.

2 Beğeni

İBB kutulu, ciltli falan. İçerik olarak karşılaştırmak lazım ama öyle bir olanak yok :grin:

Şu an ekrana ekmek banıyorum :joy:

2 Beğeni

İş Kültür ve İBB İkisi aynı kitap değil.

İBB’nin kitabı ile alakalı ksıa bir video vardı ama şimdi bulamadım.

İBB’nin kitabı gibi Boyut’un da var ama daha pahalı ve daha güzel.

Editör: Bülent Özükan

Yazarlar Kurulu: Bilsay Kuruç, Baskın Oran

A.M. Celâl Şengör,İlber Ortaylı

Zafer Toprak, Erol Mütercimler

Emre Kongar, Doğan Kuban

Cahit Kayra, Orhan Koloğlu

Taha Akyol, Ahmet Demirel

Mustafa Sönmez, Mahfi Eğilmez

Bülent Özükan, Kemal Arı

Rukiye Saygılı, Hülya Eşki Uğuz

Deniz Bayburt, Ayşe Hür

Süha Umar, Erel Tellal

Fatih Turgay Eldem, Esra Özsüer

Reyhan Yıldız, Abdullah Özkan

Düzelti/Redaksiyon: E. Selim Istranca

:slight_smile:

3 Beğeni

Şu an ben :drooling_face: Arada fiyat farkı çok 5.000 nerede 950 nerede :sweat_smile: Muhakkak güzeldir o fiyata olmazdı yoksa :melting_face:

Keşke benim için biraz daha ekonomik bassalarmış iyi olacakmış :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Bu Lozan kitapları bu yıl mı çıkmaya başladı (telifi bitince :grinning:) yoksa daha önceden de var mıydı? Malum birileri alenen yalan söylerken neden basmadılar diyeceğim bu yıl basıldıysa Lozanlar.

1 Beğeni

Dizisi çekilecekmiş o nedenle yayınevleri bu kitapları çıkartıyor. :slight_smile:

Aslında çok az çıkıyor. Başka bir memlekette olsa, o ülkenin kuruluş tapusunun 100. yılı olsa yüzlerce sergi, akademik çalışma, konferans, bilimsel yayın, belgesel vs vs olurdu.

9 Beğeni

5 Beğeni

Yeni romanım 6 Ekim 2023’te çıkıyor: pic.twitter.com/KzdYPFpWWL

— murathan mungan (@mungan_murathan) September 25, 2023
3 Beğeni

John Le Carré romanları Sia Kitap’a geçmiş. Daha önce Alfa basıyordu. Alfa ile Sia arasında bağlantı var mı bilmiyorum.
İlk olarak Köstebek ve Küçük Trampetçi Kız basılmış. Kapaklar iyi görünüyor.

@MelihAntepli Evet, Alfa’dan sonra Kırmızı Kedi basmış.

11 Beğeni

En son sanırım Kırmızıkedi’deydi telifleri, Alfa değil.

3 Beğeni