Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ne zamandır Kapra ciltli baskı çıkartmıyor? Yolunu gözlüyorum resmen. :slight_smile:
Bilgin var mı acaba @alper ?

1 Beğeni

Bilgim yok ama galiba çok satacaklarını düşündüklerine ciltli baskı yapıyorlar.

En son mukavva sert kapaklardan galiba “Açlık” ve “Pal Sokağı” çıkmıştı. Deri ciltleri ise fiyatları nedeniyle takip etmiyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Türkiye’nin ilk Cyberpunk dergisi olan Neon Nexus dergimizin ilk sayısı çıktı arkadaşlar.

https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=20573481&fbclid=PAAaZzeqm5nYvLy8w4DXXsQS415ytvQdMTxoOYRHpyQpEp9NEv42tcmizlfYg

20 Beğeni

Çok kötü değil mi kapak bana mı öyle geldi :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Beni çok rahatsız etti. Garip bir olmamışlık var. Metis logosunu görmesem fanmade sanardım. Paint baya zorlanmış. :sweat_smile:

2 Beğeni

40 Beğeni

Son kitaplar sanırım…seri bitiyor.

5 Beğeni

41 kitaplık seriyi tamamlayabilmek her yayınevinin harcı değildir. Tudem ve Delidolu’ya tebrikler.

Ayrıca çok büyük güven kazandılar nazarımda. Bundan sonra Delidolu’nun basacağı her uzun soluklu seriyi ilk kitaptan itibaren gönül rahatlığıyla alırım.

35 Beğeni

Gerçekten de Delidolu’ya bravo. Ders verdiler.

11 Beğeni

Hayırlı olsun. Yerli öyküleri ve denemeleri seviyorum. Hemen sipariş verdim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim, umarım keyif alırsınız.

2 Beğeni

Delidoluyu över İthaki’yi birinci yaparız ulen :joy:

Ocak ayında öne çıkaracağım yayınevi Delidolu ve İBB Kültür AŞ yayınları olacak. İbb’yi bilmemde Delidolu’nun birinci çıkmasını isterim mesela.

4 Beğeni
10 Beğeni

Videosunu buldum @alper hocam, sanırım dediğin video bu olabilir.

3 Beğeni

İthaki yeni bilimkurgu

2 Beğeni

Bekleyenler varsa Gulag Takımadaları 1. Cilt çıktı şu an için sadece Felix yayınevinin kendi sitesinde var.

520 sayfa, kağıt kalitesi ile ilgili bilgi yok.
Ben kapak tasarımını çok beğendim. Serinin diğer kitaplarında farklı renkler üzerinden yürümüşler onlarda çok güzel olmuş.

3 Beğeni

36 Beğeni

X yaşında kitapların yenisi.

12 Beğeni

Nadirde bayrak yarıya indirilmiş gözler yaşlı. :d

7 Beğeni

9 Beğeni