Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu ikisi ne zaman çıktı, acaba gözümden mi kaçtı .

2 Beğeni

Sanırım biri buymuş .

2 Beğeni

Sınırdaki Ev’i okuduğumdan beri yeni bir Hodgson kitabı bekliyordum. Bu kitap çıktı sonunda. Umarım çevirisi iyidir. Laputa da bastı bir derlemesini ama çevirisinden korktuğum için henüz alamadım.

6 Beğeni

Panorama adası japon klasiklerinin son kitabı.

2 Beğeni

Evet şimdi farkettim ,sağolun .

1 Beğeni

Tek baskı yapılacağını baştan söylemişler. Bu bana bir şeyi hatırlattı :confused:

Bir de yeşil renk yazı ne ciltli ne ciltsizde iyi durmuş. Özellikle ciltsizde Hem Malazan üst başlığı hem kitabın adı o arka planda o renk ile çok okunaksız olmuş. Hiç beğenmedim.

@SJack paylaşılmıştı diye hatırlıyorum

4 Beğeni

Nova Neil deGrasse Tyson abinin kitabını yayınlamış. O da kim diyen olursa, muhtemelen fotoğrafı görünce hatırlarsınız. :slight_smile:

Kozmosun sır perdesi aralanıyor!

Uzay araçları daha uzaklara gittikçe, hızlandırıcılar atomları daha küçük parçalara ayırdıkça ve teleskoplar milyarlarca ışık yılı uzaktan sinyal yakalamayı başardıkça evrene ve evrendeki yerimize dair anlayışımız sarsıcı biçimde değişmeye devam ediyor. Kozmik Sorular kitabında Neil deGrasse Tyson, seçkin fizikçi James Trefil ile birlikte felsefenin uzun yıllardır sorduğu soruları yanıtlamak için astrofiziğin en güncel fikirlerini kullanıyor: Nereden geldik? Her şey nasıl başladı, nasıl bitecek? Bu evrende yalnız mıyız? Bunu nasıl öğrenebiliriz?

Eratosthenes’ten Galileo’ya eskilerin bilgeliğini temel alan ve ötegezegenlerin keşfi ile nükleer parçacıkların tanımlanması gibi en güncel bilimsel bilgiyi kullanan Tyson, kendisinin alameti farikası haline gelmiş kıvrak zekâsı ve nükteli diliyle bizi geçmişten geleceğe, en küçükten en büyüğe, bilgimizin sınırlarından uçsuz bucaksız bilinmezliğe doğru bir yolculuğa çıkarıyor ve bizi her zaman yukarı bakmaya davet ediyor.

5 Beğeni

Sen onu bunu bırak da Malazan alacan mı onu de hele :smiley:

1 Beğeni

Ben Malazan ile vedalaşalı çok oldu. :slight_smile: Üçüncü kitabı “bir gazla” aldıktan sonra o kararı vermiştim, üçüncü kitabı da seriye devam etmeyeceğim diye okumadım.

O paraya gider iki ayrı halka arz’a katılırım. :slight_smile: Parayı ikiye katlarım. :slight_smile:
Bu kısım şaka ama bir kurgu kitaba o kadar para vermek içimden gelmiyor benim.

5 Beğeni

Ben de kararsızım. Şimdilik dursun bakalım, sonra belki alırım. Ciltliye 900 çok ama ciltsize 390 mehh işte.

2 Beğeni

Parayı ikiye katlar cebimize koyarız ancak.

3 Beğeni

:slight_smile:

Bence hesap da dursun, onunla da arz devranı sürerken yeni halka arzlara gireriz. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitap almadı. O paralarla şimdi holding sahibi oldu :joy:

2 Beğeni

Yok ya en fazla iki kaşarlı yumurtalı pide iki ayran tatlı olarak da kazandibi yedirir o para. :slight_smile:

3 Beğeni

Dünkü katliamdan sağ çıktıysanız cino bile kardır xd

2 Beğeni

Dünkü katliamdan elimdekilerden biri küçük bir kayıp verdi, bende maliyet düşürmek için ondan biraz daha ekledim.

1 Beğeni

İthaki gerçek fiaytı indirimli fiyat gibi göstererek milleti kandırıyor diyorlar. Normalde fiyatı 585 tl ise 900 tl yapip sanki indirimli fiyat 585 tl gibi gösteriyor diyor bazıları.

3 Beğeni

Aynı düşüncedeyim. Fiyat güncellemelerini daha sık yapar oldular. Asıl uçuş yılbaşından sonra olacak gibi duruyor…

4 Beğeni

Malazan ciltlinin fiyatı yüksek geldi bana. %50 indirimle bile 450 tl. Ha bir kitaba bu kadar verilmez mi? Kuşkusuz verilebilir. Ancak bu bir seri. Doğal olarak serinin devam kitaplarının fiyatı katlanarak gidecek. Ülkede kitap almak gerçekten bir lüks hâline geldi. (Umarım kimse buna cevaben domates biber fiyatlarını hatırlatmaz bana :slight_smile:)

Sanırım ben karton kapaklıdan devam edeceğim. Zaten karton kapaklıları aldıktan sonra ciltliye geçmiştim ama şu durumda ciltlileri satarım muhtemelen.

Bu arada İthaki yeni bir seriye de başlamış. İyi güzel ama eski seriler ne olacak? Drizzt ve Ejderha Mızrağı dışında Destanlar Çağı serisinin devam kitapları neden basılmıyor, anlamak mümkün değil.

13 Beğeni

2 Beğeni