Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ama bu indirim oranları internete ya da fuara falan oluyor, mağazalarda direk bu liste fiyatı değil mi? :thinking:

Bizim gibi bir topluluk düzenli olarak internet alışverişi yapmaya devam etse de ciddi bir kesim hala mağazadan kitap alıyor ülkede. Satış adedi olarak belki daha düşük olsa da bu fiyatlardan mağazada satış ile daha yüksek ciro topladıkları için böyle belirliyorlardır diye düşünüyorum.

Ciltli malazan fiyatı bana da koydu :smile: Fuara gidip alsam mı diye düşünürken %50 beklicez mecburen.

4 Beğeni

5 Beğeni

İthaki’nin basmaya başladığı Troya (ilk kitap Gümüş Yayın Tanrısı) serisi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Önerir misiniz yani?

1 Beğeni

“Bitiremeyecekleri için önermem” ciler gelmeden söyliyeyim, bitiremeyecekleri için önermem :blush:

(Demeden edemedim kusurabakma)

4 Beğeni

İletiyi yazarken aslında “İthaki’nin seriyi bitirip bitirmemesi ihtimalinden bağımsız soruyorum” diyecektim, demedim :slight_smile:
Tabii o ihtimal her zaman var :slight_smile:

2 Beğeni

David Gemmell fantastik edebiyat için önemli bir yazar, adına ödül veriliyor. Gümüş Yayın Tanrısı’nın dili çok basit ama hikâyesi, karakterleri itibarıyla son derece sürükleyici ve etkileyici. Troya Üçlemesi genel olarak çok seviliyor. Üçüncü kitabı bitiremeden yazar vefat ediyor ve karısı tamamlıyor ama o kitap da övgüyle karşılanmış.

8 Beğeni

Teşekkürler. O zaman seriye bir şans verilir.

2 Beğeni

Yüz sayfa, altı kurban ve altı katil.

Torquemada’nın bilmece kitabının sayfaları karışık sırada. Düzgün sıraya dizilince cinayetler çözülebiliyormuş, ama 1934’teki ilk basımından beri sadece üç kişi çözebilmiş.

Keşke bunu zamanında Altın yayınevi Suveren çevirisiyle bassaymış. O zaman en fazla elli sayfa olurdu, şak diye çözerdik.

Bir de ödül var :
https://twitter.com/olimposyayin/status/1716391012556263665

4 Beğeni

https://x.com/froggprincee/status/1717882211200823436?s=46&t=RIG645iL3c-LYVpKELiwPA

6 Beğeni

Boykot etmesem bende üçü basıldıktan sonra almayı düşüneceğim bir seri. Keza dönem itibari ile sevdiğim bir dönem ve konu.

6 Beğeni

+1
Benim de ilgimi çekiyor ama alamayacağım boykottan dolayı.

3 Beğeni

10 Beğeni

Yıllar önce okuyup yıllardır devamını beklediğimiz kitaplar.Fuar olmasa basacakları yok.Seri dediğin art arda basılır okunur.Bu kadar ara ile okuyucuya sunmanın bi mantığı yok çünkü insanın okuyası kalmıyor bu şekilde devam kitaplarını.

5 Beğeni

Yıllarca insanları hiç utanmadan beklettiler. Sırf daha pahalı fiyattan çıkarabilmek için basılmış kitapları depolarında sakladılar, satışa sunmadılar. Şunlara bir kuruş daha vermem, beter olsunlar.

9 Beğeni

@cankutpotter Dark Age sonunda çıkıyor.

1 Beğeni
1 Beğeni

Nevernight serisi 3. kitabıda geliyor.

5 Beğeni

Hadi hyperion seriside gelsin :face_holding_back_tears::pray:

7 Beğeni

Hyperion bekleyenler temsili :joy:

10 Beğeni

22 Beğeni