Benim için günün en iyi haberi bu kitap. Tabii fiyatına bakmadım henüz
Hadi Pegasus. Yapabilirsin! Hyperion’u da sal artık.
Hangi kitap kaç TL olur bilmem ama Pegasuslar bence şu fiyat etiketlerinde olacak.
Bazıları 350 bazıları 400 bazıları 500 TL. Arada bir kitap 299 TL olanı da olabilir.
Doğruluk Kılıcı’dan yine haber yok.
Parçalanmış Deniz 3. kitap da gelse keşke. Bu çıkan kitapların hepsinin bandrolü daha önceden mi alınmıştı acaba? Öyleyse gelmez sanırım. Bi de yeğenime Soytarı Prens hediye ettim ama devamı gelmedi gitti o kitabın da. Ah ya.
Nevernight kaç milyon milyar olacak acaba? 300 altı olmaz herhalde. O kadar senenin ve beklemenin ardından o kadar para vermek zoruma gider herhalde… En azından hemen alamam gibi.
Bu tanıtılanların bandrolü alınmıştı önceden .
Witcher 8. kitap hyperion 2. ve 3. kitap ile sihrin en koyu tonu serisinin 3. kitabının bandrolü alınmıştı onları da duyurmadılar hala .
Şaka gibi ama hala 2 kitap gerisindeler serinin. Açık ara en tembel yayıncı Pegasus. Aylardır saçma sapan kişisel gelişim kitapları basıyorlar. Temeraire serisini bir heves aldık onun da inatla son kitabını basmıyorlar. Söyleyecek söz kalmadı.
Fitzek bombardımanını görünce Strike serisinde hala 2 kitap geride olmaları sebebiyle içimden bela okumak zorunda kaldım, çok özür dilerim.
Tebrik etmek lazım. Sorunsuz seriyi bekletmeden hızlıca basıp bitirdiler.
Bunca kitap hazırmış da neden basmıyorlarmış şimdiye kadar Çok tuhaf.
@Erdal_01 Tam 5 adet Fitzek kitabı basmış Pegasus. Bu ay battın
@HAKOYETO 6 mıymış? Ben 5 saydım
6 adet basmış daha da battık .
Pegasusun ciltli kitaplarında etiket fiyatı bini geçer bence.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Ciltsizler de 500’den başlar.
Of off ne diyorsunuz Gerçi İthaki bile 900’den açılış yaptı Pegasus daha yüksek açabilir dediğiniz doğru.