En az için 300 çok 299 olsun demişler.
Bunlar sanırım ciltsiz fiyatları. Demek ki ciltliler 2-3 katı olsa en az 1000- 1250 falan gibi bir şeylere çıkacak.
En az 300 çok 299 olsun demişler. Yani, 299 çok az, 300 ise az değil. Ama 299’un az olmadığını söylemek için 300’ü çok olarak nitelendirmişler. Yani, 299 az değil, 300 çok değil, ama 300’ün az olmadığını söylemek için 299’u çok olarak nitelendirmişler. Yani, 299 az değil, 300 çok değil, ama 300’ün az olmadığını söylemek için 299’u çok olarak nitelendirmişler. Yani, 299 az değil, 300 çok değil, ama 300’ün az olmadığını söylemek için 299’u çok olarak nitelendirmişler.
Etiket fiyatlarını gördükten sonra benim mental:
Ne oluyor yahu .
Kafası yandı Bard’ın.
Kapak formatı değişmiş Witcher’in.
300 500
Kitaplar hoştur
Uçan at coştur coştur.
Bir büyüğümüzün dediği gibi ayağında kundura elinde kitaplar bakıyor bakıyor fiyatlar yakıyor 300 kundura 500 kitaplar noluyor ya. (Kötü uyarlama için özür dileriz.)
Edit: Hyperion da gelir o zaman. Sıkı tutunun bir sonraki durak yanan cepler.
Netflix amblemi koymasalar olmazdı değil mi? Kitaplar da hiç hoşlanmıyorum bu amblemlerden.
Hyperion duyurulmazsa önce kendimi sonra Pegasus Yayınları genel yayın yönetmenini vurarım!
Hyperion ile final yaparlar bence. Bir de aramızda kalsın forumdan bir arkadaş çok korkutmuş bunları.
Pegasus hep pahalıydı ama o dönem çok %50 oluyordu. N11 mağazası üzerinden kuponlarla, kart puanlarıyla fiyatı düşüre düşüre alacağız artık. Bir anda almak zor olur bunları.
Harbi bir tek Hyperion kaldı. Hadi be Pegasus. Çatlatma bizi.
N11 hâlâ faaliyette mi? Ben kapandı biliyordum. O yüzden 1 yıldır hiç bakmıyorum bile. N11’den vaktiyle epey Pegasus polisiye almışlığım var. Yine oraya bakalım dediğin gibi.
Az önce direkt oraya baktım ben. Güncel gözüküyor kitaplar. Yeni puan sistemi, yeni kuponlar falan var. Kart puanıyla beraber yavaş yavaş toplarız artık.
Yalnız yorumlarda pegasusa sağlam gömenler var.
Seni de gördüm xd
92 sekme mi o_O
Topluca sunmak için bu kadar bekletmişler demek ki. Bir türlü anlamıyordum bu kadar çok satan bir seri nasıl devam etmez diye. Sürpriz olunca daha mı çok satıyor nedir.
Gwent oynayan var mı acaba forumda. Cd Projekt senenin başında duyurduğu gibi Gwent’ten elini çekmeye hazırlanıyor. Artık oyuna yeni kart eklenmeyecek. Bu aydan itibaren dengelemeler de oyunun arayüzünde, oyuncuların belli aralıklarla kartları oylamasıyla yapılacak.
Gwent açık ara en iyi çizimlere sahip kart oyunu o yüzden almaya değebilir. Ben alsam mı almasam mı emin değilim. 1000 saat oynayarak yeteri kadar gördüm. Bir yandan da madem o kadar oynadın al kenara koy diyorum.