Ne oluyor kardeşim ne bu tantana?
Pegasus’a bak. Maşallah. Nevernight ekibi burada mı?
Ne oluyor kardeşim ne bu tantana?
Pegasus’a bak. Maşallah. Nevernight ekibi burada mı?
Nevernight 3’ü almak isteyen, ilk iki kitabı benden alabilir.
Güzel görünüyor, puanı da iyi, okunur bu.
Hussit üçlemesi mi . Hussittir be
Kim bilir kaç yılda biter. (İroni tabii)
Simon’u görünce Dan Simmons mu dedim Cafer çıktı
Mark Lawrence’ın serisine yine devam etmeyecek gibi ama bir umut.
Benim de Pegasus’tan en çok beklediğim sırasıyla Dan Simmons, Adam Nevill ve Mark Lawrence. Ama hiçbirinden haber yok. Diğer kitapları bekleyen arkadaşların sevinçlerine ortak olayım bari.
Bu arada Cormoran Strike son kitap 992 sayfaymış . Kim bilir fiyatı kaç tl olacak
Güncel serileri kaynak ülke ile aynı yıl basma gerekliliği olmalı bence. 7. Kitap bu yıl çıktı Pegasus bu hızla onu da 2030’da dalan basacak belli, on bin liraya alırız artık.
Gece duyurulan kitapların altında İstanbul ve İzmir fuarlarında satışta olacaktır notu var, bu sette de.
Pegasus trendyolda satışa çıkarmış bu kitapları .
Fiyatlara bakmadan önce oturun iyice soluklanın öyle bakın arkadaşlar
Ben pegasusu boykot etmiyorum pegasus beni boykot ediyor.
Fiyatlar çok tatsız insan espriye bile vuramıyor. Her şeyin tadını kaçırıyorsun pegasus.
Hussit okunur diye düşünmüştüm ama üçleme gram altından pahalı çıktı.
Tiermaker başlığında kızıl isyanı herkes b rankına alınca bir şans vermek istemştim. Son çıkan kitapla beraber beş kitap iki bini geçiyor. En ucuz ideoloji diye anarşiyi seçmiş bünyemde kapitalist sirenler çalıyor ://
Kitaplar da biraz anarşi içeriyor, iyi anlaşırsınız hem. İlk üçlemeyi ucuza kapatıp kalana yaşlı gözlerle el de sallayabilirsin benim gibi.
Sapkowski kitaplarını aldıktan sonra Deliler Kulesi’ne kapatılabilirim. Fitzekleri zaten almam mümkün değil bu fiyatlarla. Kelt Mitolojisi kitabının fiyatından belliydi fiyatların arşa çıkacağı. 1 kg kıyma fiyatına, bir kitap…
Bu fiyatları görünce Witcher kutulu setin fiyatını merak ettim. 6-7 bin var herhalde