Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ne oluyor kardeşim ne bu tantana?

Pegasus’a bak. Maşallah. Nevernight ekibi burada mı? :smile:

4 Beğeni

Nevernight 3’ü almak isteyen, ilk iki kitabı benden alabilir. :sweat_smile:

3 Beğeni

15 Beğeni

Güzel görünüyor, puanı da iyi, okunur bu. :slight_smile:

6 Beğeni

Hussit üçlemesi mi :grinning:. Hussittir be :grinning: Kim bilir kaç yılda biter. (İroni tabii)

14 Beğeni

Simon’u görünce Dan Simmons mu dedim Cafer çıktı

2 Beğeni

Mark Lawrence’ın serisine yine devam etmeyecek gibi ama bir umut.

2 Beğeni

Benim de Pegasus’tan en çok beklediğim sırasıyla Dan Simmons, Adam Nevill ve Mark Lawrence. Ama hiçbirinden haber yok. Diğer kitapları bekleyen arkadaşların sevinçlerine ortak olayım bari. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bu arada Cormoran Strike son kitap 992 sayfaymış :astonished:. Kim bilir fiyatı kaç tl olacak :slight_smile:

3 Beğeni

Güncel serileri kaynak ülke ile aynı yıl basma gerekliliği olmalı bence. :frowning: 7. Kitap bu yıl çıktı Pegasus bu hızla onu da 2030’da dalan basacak belli, on bin liraya alırız artık.

3 Beğeni

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Gece duyurulan kitapların altında İstanbul ve İzmir fuarlarında satışta olacaktır notu var, bu sette de. :confused:

3 Beğeni

Pegasus trendyolda satışa çıkarmış bu kitapları .
Fiyatlara bakmadan önce oturun iyice soluklanın öyle bakın arkadaşlar :triumph:

6 Beğeni

Ben pegasusu boykot etmiyorum pegasus beni boykot ediyor.

Fiyatlar çok tatsız insan espriye bile vuramıyor. Her şeyin tadını kaçırıyorsun pegasus.

9 Beğeni

Hussit okunur diye düşünmüştüm ama üçleme gram altından pahalı çıktı. :sweat_smile:

3 Beğeni

Tiermaker başlığında kızıl isyanı herkes b rankına alınca bir şans vermek istemştim. Son çıkan kitapla beraber beş kitap iki bini geçiyor. En ucuz ideoloji diye anarşiyi seçmiş bünyemde kapitalist sirenler çalıyor ://

5 Beğeni

Kitaplar da biraz anarşi içeriyor, iyi anlaşırsınız hem. İlk üçlemeyi ucuza kapatıp kalana yaşlı gözlerle el de sallayabilirsin benim gibi. :slight_smile:

2 Beğeni

Orijinalinin 375-400 lira civarında olan bir kitabın ciltsizinin 600 olması nasıl bir mantık?

3 Beğeni

Ben tümüne el sallıyorum. Ben iptal arkadaşlar siz devam edin.

8 Beğeni

Sapkowski kitaplarını aldıktan sonra Deliler Kulesi’ne kapatılabilirim. Fitzekleri zaten almam mümkün değil bu fiyatlarla. Kelt Mitolojisi kitabının fiyatından belliydi fiyatların arşa çıkacağı. 1 kg kıyma fiyatına, bir kitap…

5 Beğeni

Bu fiyatları görünce Witcher kutulu setin fiyatını merak ettim. 6-7 bin var herhalde :sweat_smile:

4 Beğeni