Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

4 Beğeni

Krediye uygun diye yazıyor yanında. Kutulu set için gerçekten kredi gerekebilir :slight_smile:

1 Beğeni

Hala pegasusta olsaydın senden hediye witcher kutulu seti isterdim hocam :stuck_out_tongue: Pahalı bayağı :sweat_smile:

1 Beğeni

Sadece boş kutuları 60tl’den satıyorlar.

2 Beğeni

Bana hediye vermezler, ben nasıl vereyim :joy: ?

2 Beğeni

Niye ya 1 tane alıyorum demene müsaade etmezler miydi :face_with_peeking_eye: Şaka yapıyorum zaten hocam bu fiyatlara hediye falan olmaz. En az 3 bin fiyatı :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Can kasım…

14 Beğeni

Can Borges’e hız verdi ne güzel. Darısı Vonnevut’un başına.

2 Beğeni

Bu fırtınada Witcher 8. kitap ve bir kutu benim için kâfi zaten. :slight_smile:

4 Beğeni

Oy oy nolduk böyle ya, uçuk fiyatlı kitaplar üst üste yığılıyor sanki üstüme :smiling_face_with_tear: hangi birini alcaz bilemedim.

2 Beğeni

Agota Kristof geliyooooor, sonunda! :partying_face:

2 Beğeni

Pegasus kitapları çıkardı diye sevinirken şunları unutmayın arkadaşlar. Bakın, aylar değil, (şaka gibi ama) yıllar önce kitabın basım aşamasında olduğunu söylemişler. Sağ üstteki tarihe bakın, bu yayınevi üç kuruşu hak etmiyor, umarım en kısa zamanda zarar edip batarlar.

Bunu söylüyorum, çünkü bir yıldan uzun bir süre önce dün duyurulan kitapların bandrollerini alıp kitapları basıp depolarında beklettiler. Sırf (Pegasus fiyatları yeterince fahiş değilmiş gibi) daha fahiş fiyatlarla satabilmek için de Tüyap bahanesiyle beklediler, şimdi verdikleri fiyatlara da kendimiz birebir şahit oluyoruz.

10 Beğeni

Ben çok öncesinde kitapları bandrolde gördüm, alan arkadaşlar lütfen künyesine baksın. Çünkü depolarda beklettiler kitapları sırf fahiş fiyattan satmak için.

8 Beğeni

Ben de Doğruluk Kılıcı serisinin devamını bekliyorum. Öleceğim.

5 Beğeni

Bu Pegasus’un yaptığı gerçekten … Neyse devamını yazmayayım, RTÜK kapatır bizi :grinning:. Bunlar nasıl fiyatlar yahu. Cormoran Strike 600 tl. Deliler Kalesi yine öyle. %50 indirim yakalasan bile tanesi 300 tl.
Bence artık bu fiyatları denetleyen bir mekanizma olmalı. Ama hiçbir zaman olmayacağını biliyorum tabii. Sadece olması gerekeni söylüyorum.
Ben de yazılanlara inanıyorum, yani kitapların fiyat artışı için bekletildiğine. Neyse, ağır şeyler yazmadan susayım bari.

9 Beğeni

Bunlar %25 veya %30 indirimli halleri zaten :smiley: Ayrıca başka bir kitabı vardı 2021 ekimde basılan ama satışa bu yıl şubat ayında çıkan. Alacak olan varsa eğer bu yeni kitaplardan künyesini buraya atsınlar muhtemelen 1 veya 2 yıl önce basıldılar.

3 Beğeni

Etiket fiyatı değil mi bu :astonished:? Peki etiket fiyatı ne kadar?

1 Beğeni

Dark Age 1000 diye düşünüyorum. Tabii biraz daha az veya fazla çıkabilir. Kitap siteleri satışa çıkarttığı zaman görürüz artık etiket fiyatlarını.

3 Beğeni

Pegasus’un fiyatları gören İthaki “tüh be Malazanı’ı ucuz sürdük piyasaya” diye hayıflandı… :slight_smile:

11 Beğeni

Dur hatırlatma hala zam yapabilirler :slight_smile:

2 Beğeni