Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Seriyi toplamayacağım ama Sait Faik’leri alacağım.

Seri toplarken sırt numarası istiyorum toplamazken istemiyorum. Şu insanoğlu çok garip bir varlık vallahi. :slight_smile: :slight_smile:

12 Beğeni

Yazar isimlerine göre sıralayan biri olarak iş bankası kitaplarında sırt numaraları inanılmaz rahatsız ediyor beni.

3 Beğeni

Aynen ( 20 karakter)

Oyyyyy oooyyyy Saif Faik’ler MTEK serisindenden geliyor.

3 Beğeni

Adsız

5 Beğeni

İsmet İnönü, Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak, Nihat Erim ve şimdi de Ekrem Alican’ın günlükleri. YKY harika işler çıkarıyor. Günlükler ve anılar Cumhuriyetin ilk yarısı için bence en özel kaynaklar.

3 Beğeni

Sait faik ben de alırım. Toplu baskı en güzeli aslında ama yapmazlar.

2 Beğeni

Sait Faik’in illüstrasyonlu bir baskısı gelecek ama bu dizi içinde mi olacak yoksa ayrı mı bilmiyorum. Toplu baskıyı ben de çok istiyorum. Bir de Zweig’ın öykülerini toplu basmalarını bekliyorum. Var bir hayalimiz :sweat_smile:

2 Beğeni

Fihrist Kitap yenisi:

2 Beğeni

Bundan haberim yoktu. Bu dizide gelmez bence öyle bir çalışma. O zaman bekleyebiliriz :slight_smile:

7 Beğeni

Orhan Veli’nin şiirlerinde yapıldığı gibiyse modern seriden bekleyebiliriz. İş Kültür’ün ayrıca bir çalışma yapacağını sanmam.

1 Beğeni

Ben de aynen böyle düşünüyorum.

1 Beğeni

Süper. Uzun zaman olmuştu.

1 Beğeni

https://scontent.fesb5-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/168604644_3773208809455328_8742618006574478076_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=8KQvlW78SLsAX_NLQ5F&_nc_ht=scontent.fesb5-1.fna&oh=6e6af2a53f4e6f828804e4abf41aa125&oe=608CB8DC

12 Beğeni

Sait Faik’in Abasıyanık serisini uzun zamandır bende kütüphaneme katmak istiyorum. :slight_smile: Tüm eserlerini güzel baskı yapan bir yer çıksa da alsam diyordum. Bu haber sevindirdi. İllüstrasyonlu ve ciltli olursa hele tam bir hazine.

1 Beğeni

10 Beğeni

18 Beğeni

Demek bir yazasa kendi eserini kötületecek kadar iyi bir kitap. Hymm… :thinking:

1 Beğeni

Kötületmek yanlış bir çıkarım olur. Martin, bu seriden büyük ilham almış. Yazarı ve seriyi her fırsatta övüyor. Dumas’tan sonra Fransa’dan çıkan en büyük tarihi romancı diyor. Game of Thrones’in devlerin omzunda yükseldiğini anlatmaya çalışıyor. Aslı bu, bunu okuyun, eskileri unutmayın diyor. Daha ne desin? Kendi eserini kötülemiyor tam tersi övmüş bile oluyor. Bir yazar için hayran olduğu bir başka yazarla anılmaktan daha büyük bir övgü olabilir mi?

12 Beğeni