Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Yalnız wikipediaya göre bu kitaplar 1. 3. Ve 6. Kitaplar. Goodreadste bir şey bulamadım.

3 Beğeni

Daha önce dilimize çevrilmesini istediğiniz kitaplar bölümünde bahsi geçmişti sanırım. Konusunu okuduktan sonra merak etmiştim.

2 Beğeni

Reklam amacıyla çeşitli paylaşmış olabilirler. Sırayla gelir hepsi.

1 Beğeni

Bu cevabı vermişler.

4 Beğeni

O zaman belki de bütün seriyi 3 kitapta birleştirip yapmış olabilirler. Bekleyip görücez artık.

3 Beğeni

7 kitabı birleştirip 3 kitap haline basılacaklarını söylemişti Epsilon Editörü.

11 Beğeni

O zaman daha iyi olmuş :slight_smile:

4 Beğeni

Sanırım 1. Cilt (1. kitap + 2. kitap), 2. Cilt (3. kitap + 4. kitap + 5. kitap), 3. Cilt (6. Kitap + 7. Kitap) şeklinde basılacak.

İngilizce versiyonlarından hesaplandığında 1. Cilt 598 sayfa, 2. Cilt 696 sayfa, 3. Cilt 704 sayfa oluyor. Punto ve boyut problemi olmazsa gayet uygun bence de.

18 Beğeni

Bu seri Taht Oyunları’ndan sonra çıktı sanmıştım. Bu yüzden ilk görüşte böyle düşündüm. Açıklamanız için teşekkürler. Yine de kitap kapaklarında övgüler görmekten hoşlanmadığım için bana itici bir söz izlenimi bıraktı.

2 Beğeni

Tanıtım yazısındaki “gerçek taht oyunları” yanlış anlaşılıyor biraz.

2 Beğeni

Ve ayrıca şunu da ekleyeyim. Bu cevabı veren yayın sorumlusu ve ekibi pandemi döneminde kibarca ayrılmak zorunda bırakıldılar.

11 Beğeni

Yanlış hatırlıyor olabilirim, siz de vardınız bu ekipte değil mi?

Fantastik değilmiş. Bütün kitap boyunca sarayda geçecekse, meydan savaşları falan yoksa benden pas.

3 Beğeni

Phillippa Gregory ile Ingiltere’yi okuyordum şimdi Fransa’sı geliyor, iyi oldu bu seri :blush:

1 Beğeni

Evet aynen. Ben de ekibe dahil edildim.

3 Beğeni

Ciltli olurlarsa tadından yenmez…:drooling_face:

Epsilon git gide gözden düşüyor…

3 Beğeni
5 Beğeni

7 Beğeni

İthaki, teaser işini biraz abartmış bu kez.

12 Beğeni