Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

12 Beğeni

HMH’nin The Lord of the Rings Illustrated Edition baskısı ön siparişe açılmış, ekim ayında çıkıyormuş.

Uzun zamandır güzel bir baskı arıyordum, fiyatı da nispeten makul geldi.Görünüşünü fazlasıyla beğendim, şans vermeyi düşünüyorum… :drooling_face:
Şömiz var mı emin değilim, kendilerine sordum cevap bekliyorum.Boyut olarak 14/22 cm, göz atmak isteyen olursa diye linki buraya bırakıyorum.

6 Beğeni

Siz alın da gümrüktü, kargoydu ne kadara geliyor duruma göre önümüzdeki aylarda ben de alabilirim.

Gümrük yok kitaplarda. Kargo da ilk alışveriş ise konuşup ücretini iade alabilirsiniz (ya da kupon tanımlarlar). Ben başka bir kitap için yazmıştım, ilk alışverişe özel kargonuzu iade ederiz demişlerdi. Hatta sonra sorun olmasın diye konuşmanın ekran görüntüsünü almıştım. :slight_smile:

2 kere aldım ikisinde de gümrük ödedim. Bana var herhalde sadece.

$ 45 00
No Import Fees Deposit & $10.98 Shipping to Turkey Details

Açıklama bu şekilde, olmaması lazım.

İngilizce biliyorum, daha önce de alışverişlerim oldu:)

1 Beğeni

Ben İngilizce bilmiyorum o yüzden benden almıyorlar demek ki :slight_smile:

Ekleme :

1.Soru: Posta/hızlı kargo eşyası için muafiyetin kapsamı nedir?
Cevap: . Türkiye Gümrük Bölgesindeki bir kişiye posta ya da hızlı kargo taşımacılığı yoluyla gelen, bedeli gönderi başına toplam 150 Avro’yu geçmeyen kişisel kullanıma mahsus kitap veya benzeri basılı yayına muafiyet tanınmaktadır.

Kaynak

3 Beğeni

Laputa Kitap yeniler :

11 Beğeni

https://kidega.com/kitap/eskilerin-soleni-hayalet-muzik-2-402526/detay

2 Beğeni

Japon yazar Akutagawa’nın tekrardan basılması iyi oldu fakat bu kitapta tek öyküsü var gibi.

1 Beğeni
2 Beğeni

Crescent City, bu ay bizlerle olacak sanırım. Ön okuması bile yayınlanmış. :upside_down_face:

2 Beğeni

11 Beğeni

aAaaaaaAaaaaAAAAAA :partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face::partying_face: çok mutluyum :joy_cat:

52 Beğeni

Görür görmez foruma koştum ben de. Dizisi çıktığından beri bekliyordum yeni baskıyı. Fiyat konusunda üzmezler umarım. :star_struck:

4 Beğeni

Cidden dizi çıktığı gün satışa açmamaları şaşırtmıştı beni de.

2 Beğeni

Ben de diziyi izlemeden önce kitabı okumaya karar verdiğim için, kaç zamandır basmalarını bekliyordum. Oh, valla sevindim. Gerçi kim bilir ne zaman okurum, belli değil. :smiley:

6 Beğeni

Neil Gaiman için telif ile ilgili sorun vardı sanırım,yoksa ithaki dizi/film fırsatını kaçırmazdı kesin.Telif sorununu çözdüler galiba Yıldıztozu ve Kıyamet Gösterisini art arda çıkardıklarına göre.@Artorias koşş

6 Beğeni

Fiyatı uçmaz umarım :confused:

3 Beğeni