Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ama hayırlı olsun. İnşallah düzgün bir çeviri ve editörlükle gelir de ağız tadıyla okunur.

Belki basmadan bandrol almışlardır? Alışıldık değil ama başka açıklama gelmiyor aklıma.

6 Beğeni

Bu seri toplamda kaç kitap hocam?

2 Beğeni

4 kitap. Bitmeden başlamam ama elim de kaşınmıyor değil. :sweat_smile:

4 Beğeni

İthaki’nin basması oh dedirtti fiyat bakımından. Pegasus çok el yakıyor :sweat_smile:

10 Beğeni

Çok polyanna bir yaklaşım olacak ama son dönemde ithaki ile ilgili gelen haberler sonrası (özellikle bu haber) sanki ithakinin önünde bir baraj bi engel varmıştı da o kalkmış gibi bir izlenim yarattı bende. Hani şeytanın avukatlığını yapmıyım ama eski çalışanlara çekilen operasyonunda bunda payı olabilir mi? Bilemedim :thinking:
Ben ilk defa görüyorum böyle bir transfer operasyonu ki pegasus devam kitaplarının bandrolünü almıştı. Geçenlerde witcher dahil bu sekilde ön bandrol alımı yaptığı kitapları aynı anda piyasaya sürdü buda bu kitapların çoğunun herşeyi ile hazırdı demek. Bu sebeple hyperionun tüm hazırlıkları tekrar mı yapılacak ithaki tarafından yoksa transfer komple paket olarak mı gerçekleşti? Pegasus hazırlıkları bitmiş kitabı niye ithaki ye versin? Pegasus fantastiği bırakıyor mu? Aklımda deli sorular​:smile::smile::smile:

9 Beğeni

Hocam sadece Hyperion mu yoksa Dan Simmons komple ithakiye mi geçti onu da sorar mısınız? Asıl bomba bu olur bence.

6 Beğeni

Şaka gibi. Pegasus için de kötü bir şaka olmuştur sanırım.
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. İlk kitabın devamını 2 sene bekledikten sonra, pegasus 2 ve 3’ün birden bandrolünü yayınlayınca “sonunda” dedik. Sonra her şeyi çıkarıp bunları çıkarmayınca gelen hayal kırıklığının yanında bir şeylerin ters gittiğini anlamamız lazımmış. Ellerindeki seriyi gidip ithakiye kaptırmışlar. Devamının gelecek(?) olması sevindirici ama şimdi tekrardan baştan basımını bekleyeceğiz. İlk kitabı da ikinci defa alacağız :confused:

10 Beğeni

Merhaba ,sordum şimdi .

12 Beğeni

Bari Pegasus bu kitabı bassın .

12 Beğeni

Yılın transfer çalımı bu işte :stuck_out_tongue_winking_eye:. Resmen Pegasus’un elinden kaptılar.

Gerçekten şaka gibi. Pegasus bandrol almışken üstelik. KAP bildirimi de gelmişti yani :slight_smile:

Fiyat yönünden çok fark etmez, her iki yayınevinin de fiyatları yüksek.

Tabii bir de işin @yates232’in bahsettiği boyutu var. Acaba son zamanlarda basılan veya duyurusu yapılan kitaplar zaten eski ekibin hazırladığı işler miydi yoksa yeni ekip çok mu hızlı çıktı, bunu merak ediyorum.

6 Beğeni

Pegasus yeterince yarım bırakamadı diye İthaki alıp yarım bırakacakmış hissi uyandırdı bu haber bende.

Yarım öyle bırakılmaz böyle bırakılır gibisinden.

İşin şakası bir yana, inatla almamıştım bu kitabı, iyi yapmışım. Tamamlanırsa alırız.

16 Beğeni

Bu kitap Kabus ismiyle basılmadı mı?

1 Beğeni

O farklı bir kitap diye biliyorum .

1 Beğeni

Hyperion’un satışları nasıldı acaba. İthaki çok satmayan işlere pek girmez ama bilemiyorum.

1 Beğeni

Bir dolu küfür var da söyleyeceğim, neyse.

1 Beğeni

@HAKOYETO madem İthaki editörü sana cevap veriyor, sana zahmet Drizzt ve Ejderha Mızrağı serilerinin eksik kitaplarını basıp basmayacaklarını sorabilir misin :slight_smile:

5 Beğeni

Özelden cevap verilirse şaşırırım. Tabu oldu bu soru artık. Sosyal medyada bir buna cevap verilmiyor.

2 Beğeni

Kabus, Drood isimli kitap hocam. Charles Dickens ile Wilkie Collins’in hayatlarına yedirilmiş güzel bir korku romanıdır. 800 sayfa olmasına rağmen okuması rahat bir kitaptı. Terror kitabını ben de bekliyorum basılsın diye.

5 Beğeni

Evet, neredeyse tüm sorulara cevap veriliyor, bu iki seriye verilmiyor. Ben de sırf bu nedenle sorar mısın diye rica ettim arkadaştan. Bakalım cevap verecek mi. Ben çok tuhaf buluyorum bu durumu :slight_smile:

4 Beğeni

Teşekkürler şimdi anladım.

2 Beğeni