Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Çıkarsa 4. olacak galiba.

Bilimkurgu
Korku
Fantastik
başlıklarında çıkmıştı. Bu sene de Japon çıkarsa şaşırmam.

İthaki geçenlerde Peter Pan defteri de yayınlamıştı.

2 Beğeni

Bir gün çıktı haberini paylaşmak dileğiyle :slight_smile:

13 Beğeni

1 nisan değil değil mi?

1 Beğeni

Bu haber kitabı bitirdiği anlamına mı geliyor?

1 Beğeni

Kitabın yayınlanma tarihi üzerine toplantı yapmışlar okuduğum haberlere göre. Kitap bitmeye yakındı zaten (tahmini 400 sayfa kalmıştı bir yıl önce ve George ilk defa aralıksız bir sene boyunca yazdığını söyledi kitabı) ve bence neredeyse bitmiş durumda. 2024 sonbaharı gibi çıkar büyük ihtimalle. Ama bu George ne yapacağı belli olmaz :frowning:

4 Beğeni

En son Jon Snow ölmüş, Khaalesi dağda mahsur kalmış ve etrafını Dothraki’ler sarmıştı. ve ben seriyi 2014’te bitirdim. Buna rağmen neredeyse her detayı hatırlıyorum. Böyle büyük seri işte, ama okur muyum devamını bilemiyorum.

6 Beğeni

4 Beğeni

Toplu edisyon falan mı ne bu acaba? Hayır öyle bir şeyse bu dört kitabın toplu edisyonu kaç sayfa olur, kaç para olur düşünmek bile istemiyorum çünkü. :smile:

Neyse @isos81 bana alır. İyki doğdun.

2 Beğeni

Alırım tabii. :heart: Teşekkürler. :innocent:

3 Beğeni

Hâlâ bekleyen varsa Işıkyaratan 4 çıktı.

17 Beğeni
13 Beğeni

8 Beğeni

Bu hangi yazar, kitap acaba? Ekran görüntüsü almıştım ama sormayı unutmuştum Ömer beye. story gitmiş.

3 Beğeni

Harlan Ellison. Bk, korku vs. yazarı

4 Beğeni

Haydi inşallah.
https://twitter.com/eomerezer/status/1732508329841201243
Bununla ilgili o halde twitterda paylaştığı. bunu aratınca şu kitap çıkmıştı. bu kitabın yazarı sanırım harlan ellison.

Kitapta herkes var. :smiley:

5 Beğeni

Eyvah, kara borsa hazırda bekliyor. Okuyucu silkeleme operasyonu mu geliyor yine yoksa? Malı üzerimize boşaltmasalar bari.

1 Beğeni

Evet, muhtemelen bu kitabı basacak İthaki. Ömer Ezer bey az önce bir nevi işaret verdi :slight_smile:

2 Beğeni

Runik Kitap yeniler.

9 Beğeni

4 Beğeni