Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Redaksiyon, orijinal metinle karşılaştırma yapılan aşama, yani genel metin editörlüğü. Son okuma ise redaksiyondan sonra gelen, çoğunlukla mizanpajın ardından, baskı öncesi yapılan, adı üstünde metnin son kontrolü, yani düzelti.

4 Beğeni

Redaksiyon nedir iyi öğrenin. Akşama soracağım kimler çalışmış göreceğiz :smile:

4 Beğeni

Niye olay çıktı ki edebiyat forumu kullanıcıları redaksiyonun ne olduğunu sorgulamamıştır diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Ben bilmiyordum işin açıkçası ama arkadaşlar sağ olsun doğrusunu öğrenmiş olduk. Bu arada olay falan çıkmadı ya. Muhabbet çıktı bize :slight_smile:

4 Beğeni

4 Beğeni

Bahar ayı (İthaki açısından) 30 Mayıs falandır.

3 Beğeni
3 Beğeni

3 kitap basma planları varmış yine. Nisan, Ağustos, Aralık aylarıdır çıkış tarihleri diye tahmin ediyorum araya bir şeyler cacık olmazsa yine.

2 Beğeni

Bana fuar sırasında " abla kitabı kısaltacaklar mııııııı" diye mesaj gelmesinin sebebi demek sendin. :rofl:

15 Beğeni

Valla burada redaksiyon hakkında iyi muhabbet döndü, neyse redaksiyon nedir öğrendik :joy:

3 Beğeni

Merhaba Burcu hanım. Fuarda acaba Clive Barker’ın İmajica’sı, Robert Mccammon’un Swan Song’u ve John Langan’ın Fisherman’ı hakkında bir bilgi edindiniz mi?

3 Beğeni

not aldım yarın hemen itinayla soruyorum ve akşamına hemen buraya yazıyorum.

8 Beğeni

Hazır eliniz değmişken Dokuzuncu Gideon’un devamını da sorar mısınız :slight_smile: Tuhaf bir kitaptı kabul ediyorum ama ben sevmiştim :joy:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. Cevabı merakla bekliyorum. Bir de Unutulmuş Fantastik Klasikler serisinin son üç kitabını da sorabilir misiniz rica etsem. :blush:

5 Beğeni

DöVmE HeDiYeLi :clown_face: Daha doğru dürüst çevirileri olan bir kitapları yok, serilerin her kitabını ayrı ayrı çevirmenlere çevirtiyorlar, bir de kutu yapmışlar, dövmeli. :skull:

3 Beğeni
3 Beğeni

Redaksiyon işini bana verseler hepimiz rahat ederdik. :buyucu:

Malazan’ı boş verin Hyperion gelsin. :sweat_smile:

8 Beğeni

selamlar Clive Barker için bahar ayları dediler, Swan Song için sonbahar gibi olabilir dendi. Fisherman için şu anda bir açıklamaları yok.

7 Beğeni

2024 de çıkacak kitaplar videosuna koymuşlardı zaten.

4 Beğeni

bunu sormayı unuttum

4 Beğeni