Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Hocam aynı soru benimde aklımda, hatta geçen gün tekrar aklıma geldi ve baktım ama hiç bir haber yok.
İlk kitap basıldığında devam kitaplarının da kapakları hazırdı ama hiç bir gelişme yok.

2 Beğeni

Gözden geçirilmesi gerektiğini fark etmeleri 6 yıl sürmüş ama buna da şükür.

Bülent hocamın incelemesine göz atılmasında fayda var neden gözden geçirildiği ile ilgili olarak.

8 Beğeni

Bu durumda gözden geçirilen çevirinin BKK ve Kara Dörtleme yeni baskılarını da alıp yerine koymak gerekecek.

3 Beğeni

ömer bey ve bu yeni ekip denilen ithaki editörleri önce eksik gedik işleri halledip sonra önümüze bakalım diyorlar galiba arada da pegasus’un elinden hyperion falan almışlar boş vakitte. ithaki umutlandırdı 2024 için bakalım nasıl geçecek gelecek sene. fahrenheit 451’in gözden geçirilmesi gerekiyordu gerçekten. umarım üç cisim problemine falan da bakarlar onlarda biraz sorunluydu

4 Beğeni

Yani o kadar farklı baskılar çıkarmadan önce düşünemediler gözden geçirmeyi. Yok kağıt sıkıntısı, yok ekonomik kriz derken milyon kitap içinden gözden geçirmeyi tercih etmişler. Gerek yok, okuya okuya kabak tadı verdi. :unamused:

8 Beğeni

Üç cisim problemi’nde baya sıkıntılar var hocam.
Şu an seriyi okuyorum ve ikinci kitaptayım, çeviri olarak bazı yerlerde anlamsız cümlelerle karşılaştım ayrıca uzun zamandır kelimelerin yazımında bu kadar sık yanlışı olan kitap okumadım diyebilirim. Devamlı bir şeyler yanlış yazılmış.

2 Beğeni

İkinci kitaba o yüzden devam edemedim. Çıldırmalık ya.

2 Beğeni

Bu hangi kitap acaba lehçeden mi Lem gibi

7 Beğeni

Alakasız kapaklarla çıkan Enginlik serisi olmalı. İlk kitap tekrar basılacaktır.

1 Beğeni

Leviathan Uyanıyor, Expanse ilk kitap.

5 Beğeni

Expanse serisinin devamı gelmiyor diye eskileri satmıştım. Bu sefer kitapların en az dördünü rafta görmeden almayı düşünmüyorum.

6 Beğeni

Elimdeki kitapları tekrar almaya uğraşamam, sadece eski baskılardaki kitap boyuyla aynı olursa benim için tamamdır.

2 Beğeni

Enginlik serisinin ilk kitabını almamıştım ama ikinci ve üçüncü kitaplar duruyor. Orijinal kapaklarla basılırsa tekrar alabilirim.

İthaki bu kez olumlu yönde şaşırtıyor. İlk kitaptan başladıklarına göre sanırım bu kez seriyi bitirecekler. Hadi bakalım sıra Drizzt ve Ejderha Mızrağı’na gelir umarım.

7 Beğeni

Bende de 3. kitap var. Bakalım neyle karşılaşacağız.

Şu ölü toprağını bir de Alfa atsa üzerinden 2024 süper olacak.

3 Beğeni

Evet, Alfa bir ara iyi gidiyordu şu sıralar durdu. PKD’den başlayarak harekete geçmesi gerekiyor. Hatta Farseer’dan sonra yeni bir fantastik seri basmasını bekliyordum doğrusu.

6 Beğeni

Yahu yeni ekip eski ekipten daha iyi. Bu çıkan kitaplarda eskilerin ne kadar etkisi var bilmiyorum ama. Yıllardır şu çıkacak yok bu çıkacak denen her kitabı basmaya başladılar. Enginlik serisi yeniden basılacak diye söz verilmesinin üzerinden 6-7 yıl geçti.

Bence bu kitaplar zaten hazırdı eski ekip basmıyordu sadece. Sürekli erteliyorlardı. Yeni ekip ise kendini kanıtlamak için bunları basıyor(çokta iyi yapıyorlar. Alican’nın ekibinden bıkmışım onu farkettim su an)

6 Beğeni

İthaki’nin bu hareketleri “acaba sorun Alican ve tayfasında mıydı?” diye düşündürmüyor değil.

6 Beğeni

Hadi hayırlısı diyelim .:+1:t2:

25 Beğeni

İthaki, boykotumu kendi kendilerine zorla bozduracak gibi duruyor. Son gelen haberler gelecek için çok baştan çıkarıcı.
Eski ekibe şuan daha bir hallendim zaten sevmezdim kendilerini. Herşeye rağmen son sınırım Drizzt ve Ejderhamızrağı onu da basıyoruz derlerse ben patlarım :smile::smile:

11 Beğeni

Başlığa şöyle bir göz gezdirdim de çoğumuz 2024 yılında İthaki’ye minimum 10k ayıracağız gibi duruyor.

7 Beğeni