Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Yeni bir kitap değil ama çıkacağını düşündüğüm bir kitapla ilgili instagram üzerinden ufak tefek ipucuyla bir şeyler yakaladım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Olay bu ig hikayesi ile başlıyor.

Daha sonra sırada bu hikaye var. Tabi burada belki bir yem verilip yönlendirme yapılmış olabilir çünkü az sonra paylaşacağım kitapta çevirmenin kendi verdiği verilerle ilgili bilgi var mı bilmiyorum.

Ok ile işaretlediğim kitap adı gözüküyor gibi ama araştırdığımızda ise karşımıza aşağıda paylaştığım kitap çıkıyor.

11 Beğeni

https://twitter.com/laputakitap/status/1736378136986628425?s=61&t=1LOrMB7TdunAgTuAyekXdA

5 Beğeni

Tüylerim diken diken oldu. @Korgi , doğru çıkarsa git dedektif ol :joy:

5 Beğeni

Laputa’ya hep bir şans vermek istiyorum ama bu kapaklarla çok zor. Hani YZ’ye yaptırsalar daha çok ilgi çeker bence.

@Korgi konusu ilgimi çekmedi. Sanki sıkıcı bir içerik hissi veriyor psikolojik olarak. :smiley:

2 Beğeni

:slight_smile:

İlgini çekti mi? :slight_smile:

16 Beğeni

Bekleyip görücez hocam.
Eğer çıkarsa yönetimden yönetimden dedektiflik rozeti isterim.

@SJack Sanırım bir bilimkurgu değil ama ben elçiyim araştırmamı yapar, yorumu size bırakır, oturur kenarda izlerim. :blush:

3 Beğeni

Olimpos, Jane Casey’nin yeni romanının kapağını paylaşmış.

4 Beğeni

Sherlock musunuz Hercule Poriot musunuz yahu :slight_smile: Emeğe saygı.

2 Beğeni

Evet haklısınız. En kötü kitap kapaklarına da ekleyebilirmişim aslında.

1 Beğeni

Robotları, bilimkurguyu ve tuhaf gelecekleri sevenler için on iki öykü. Çiro şuan Kitapyurdu’nda satışta! Keyifli okumalar.

21 Beğeni

Okuru bol olsun. Alınacaklar listesine ekledim.

2 Beğeni

11 Beğeni

26 Beğeni

Sonunda ya sonunda. Kaç yıldır bekliyorum.
İnşallah sizde böyle güzel haberler alırsınız.

3 Beğeni

İnşallah. :blush: Teşekkür ederim. Bu arada ben de bekliyorum zamanında 15 TL’ye almıştım kitapları kenarda duruyorlar. İthaki’nin yeni oluşumuna bayıldım ben. Eksikleri tamamlama felsefesiyle hareket ediyorlar. Umarım bozmadan devam ederler. :nazar_amulet:

11 Beğeni

Aman hocam şeytan kulağına kurşun.
Sene sonu çok güzel bir atılım yakaladı yeni ekip. Önce ki ekipten yarım kalan çok fazla iş olunca hızlı hızlı bastılar.
Aynen umarım bu şekilde devam ederler. Hatta araya bir kaç süpriz iş de sıkıştırırlarsa efsane olur.

7 Beğeni

Yeni kitap haberi değil o yüzden kusura bakmayın ama gece gece acaba ithakinin sürpriz haberi Ender serisi olabilir mi diye aklıma geldi yazayım dedim. Uçan at malum Hyperion’u basmadığı gibi bu seriyi de basmadı bir türlü. Ithaki Hyperion serisi gibi bu seriyi de almış çıkarsa şaşırmam. Malum kitabın yazarının bir başka kitabı/serisi üstelik.

Destanlar ile Kılıçlar’ı amazon sağolsun ucuza kapattık, rahat bir şekilde gelebilir Savaşlar Çağı.

6 Beğeni

Arkadaşlar Lanetli Krallar serisine devam edilecek mi? Merakla beklediklerim arasında.

1 Beğeni

15 Beğeni

#BradburyFest

31 Beğeni