Yeni bir kitap değil ama çıkacağını düşündüğüm bir kitapla ilgili instagram üzerinden ufak tefek ipucuyla bir şeyler yakaladım ve sizlerle paylaşmak istedim.
Daha sonra sırada bu hikaye var. Tabi burada belki bir yem verilip yönlendirme yapılmış olabilir çünkü az sonra paylaşacağım kitapta çevirmenin kendi verdiği verilerle ilgili bilgi var mı bilmiyorum.
İnşallah. Teşekkür ederim. Bu arada ben de bekliyorum zamanında 15 TL’ye almıştım kitapları kenarda duruyorlar. İthaki’nin yeni oluşumuna bayıldım ben. Eksikleri tamamlama felsefesiyle hareket ediyorlar. Umarım bozmadan devam ederler.
Aman hocam şeytan kulağına kurşun.
Sene sonu çok güzel bir atılım yakaladı yeni ekip. Önce ki ekipten yarım kalan çok fazla iş olunca hızlı hızlı bastılar.
Aynen umarım bu şekilde devam ederler. Hatta araya bir kaç süpriz iş de sıkıştırırlarsa efsane olur.
Yeni kitap haberi değil o yüzden kusura bakmayın ama gece gece acaba ithakinin sürpriz haberi Ender serisi olabilir mi diye aklıma geldi yazayım dedim. Uçan at malum Hyperion’u basmadığı gibi bu seriyi de basmadı bir türlü. Ithaki Hyperion serisi gibi bu seriyi de almış çıkarsa şaşırmam. Malum kitabın yazarının bir başka kitabı/serisi üstelik.
Destanlar ile Kılıçlar’ı amazon sağolsun ucuza kapattık, rahat bir şekilde gelebilir Savaşlar Çağı.