Umarım gelir diyelim. Çünkü daha önce yayınevine sorduğumda Wolfe’tan başka eserler de gelecek demişlerdi.
Birisi de Lucifer’i sorabilir mi?
Gece vakti bana kitaplara baktırdınız Kaç farklı boyutta kitap çıkarabilirim diye de uğraşıyor galiba
Sfmasterwork yoğunluklu gitmeye başladılar, tüm listeyi takibe almış biri olarak bu seride olan kitaplardan basmaları hoşuma gidiyor
o konuyu düşünmemiştim
Belki de yayınevleri Enis Batur kitaplarını basmaya yetişemedikleri için birden fazla yayınevinden çıkıyor olabilir.
Osman Aysu’nun bir dönem sene de 3-4 kitabı farklı yayınevlerinden çıkıyordu ve bir söyleşide “bir yayınevi kitaplarımı basmaya yetişemiyor” demişti.
Mehmet Eroğlu 'na sosyal medyada “hazırda, baskıya hazır kitaplarınız olduğunu biliyoruz, neden basılmıyor” denmişti . Mehmet Eroğlu da “senede bir kitap, fazlası diğer yazar arkadaşlara.haksızlık olur” demişti.
Ben de bilmiyordum içiniz rahat olsun. Hatta şu an 3.kitabı okuyorum
Evet, dün gece kitaplarına bakarken, benzer şeyler düşünmüştüm. Tabi kendi okuyabilme hızımla ilgiliydi benim düşüncelerim.
Bilakis oradan kovulmakla insan oluruz.
Insan, emeğini kazanarak emeği üzerinden tanımlanır. Muslumanlar Mekke’den Medine’ye zorbaliklar esaretler yüzünden gider, ayni şekilde Yahudiler Mısır’dan emeğin sömrülmesine karşı çıkan Musa ile çıkar. Esaretten özgürlüğe, bakılmayı beklemekten emeği talep etme düzeyine yukselir.
Bu sene 2023, gelecek sene şubat - mart dediği de 2024 mü oluyor? Öyle ise çok sıkıntı değil. 2 yılın üzerinde 3-4 ay daha bekleriz.
Ama “bu sene” dediği bir haftaya bitiyor. İnşallah 2024 ve 2025 şubat-marttan bahsetmiyordur
1-2 için 2024 nisan demişlerdi, plan değişikliğine göre çıkış tarihleri 1 için 2024 nisan, 2 için ise 2025 şubat mart oluyor. 1 yıl daha bekleyeceğiz hocam .
2025 mi? Ülkede herhangi bir konuda küfürsüz yaşamak çok zor gerçekten.
Merhaba,
Döngü Üçlemesi, son kitap "Yuvada Yeşeren Yaşam"ın yayımlanmasıyla tamamlandı. Üçlemeye Bilgi Yayınevi ev sahipliği yapıyor.
Romanları bitirdiğim ilk günden itibaren bu Forum bana oldukça yol gösterdi. Fikirlerini okuyarak bilgi edindiğim herkese teşekkür ediyorum.
Yayımlanmak, yazmaktan zor. Okur kitlesi oluşturabilmek ise yayımlanmaktan zor. Yine de bu süreci boğucu bir tren yolculuğu gibi görmemek lazım. Yazmaya devam etmek en büyük gücümüz.
Sevgiler,
Kemal Sinan Özmen
Edebiyatla ilgilenip bu dertten muzdarip olmamak hiç hastalanmamak gibi bir şey.
Hayırlı olsun.
Dört yüz küsür mesajı okumak bombardıman gibiydi gerçekten.
Gerçi bombardıman mesajlar değildi sadece. Bayan P, Hyperion, İlk İmparatorluk, Işıkyaratan… Ejderha Mızrağı ve Unutulmuş Diyarlar da devam ederse hiç düşünmeden üzerlerine atlarım.
Hyperion’un durumuna üzüldüm ama, çeviriler konusunda cidden büyük emek harcanmıştı diye hatırlıyorum.
Percy Jackson’ın yeni kitabı çıktığında etiket atar mısınız bu arada, pençelerimi geçireceğim kendisine.
Şu an ofiste olduğum için bakamıyorum ama Braille ile ilgili videoyu da izleyeceğim eve gidince.
Üç kitabıda aldım (aslında dört). İlk kitabın ikinci baskısının kapağı ikinci kitapla uyumlu olduğu için tekrar almıştım. Okumaya ne zaman sıra gelir belli değil.
Emeğinize sağlık. Okuru bol olsun.
Kaleminize ,elinize sağlık hocam .İlk iki kitabı aldım şimdi bunu da alıyorum
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.