Nokta hiç yok. O iyi olmuş. Tek nefeste okunuyor.
Maalesef hakkında pek bilgi bulamadım.
Yayınevlerinin biraz daha bütçe dostu şeklinde kitap basmaları gerekir. Mesela ben yeni çıkacak olan “Anadolu’da Oyuncak Kültürü” kitabını almak istiyorum. Ama kitaba hem kuşe hem de ciltli olduğundan 850 TL etiket fiyatı biçilmiş. Şimdi almayacağım muhtemelen.
İçeriğe ve sayfa sayısına para veririm ama kapağa ve kağıt cinsine 2024 Türkiyesinde para vermek istemiyorum.
Haklısınız daha dikkatli ve özenli yazmaları gerekiyor. Ama sosyal medya içeriklerini hazırlayan kişiler ile çevirmenlerin aynı kişiler olduğunu düşünmüyorum.
Tanrıların Gölgesi’nin devamı fazla bekletmeden geliyor demek, güzel haber .
Tabii ki aynı kişiler değiller ama sosyal medya ekibine verdikleri önemden markanın kalitesine dair az çok bir şeyler anlayabiliriz bence.
2024 yılı içinde gelecekmiş. Belki 31 Aralık 2024’te çıkacak. He olmaz ama olabilir de, bunlar hep ihtimaller
Yazarın tamamlanmış üçlemeleri varken son kitabı çıkmamış bir seriye nasıl girdiler ben anlamadım. Daha önceki tecrübelere dayanarak üçüncü kitap çevrilmez korkusu var bende.
Kesinlikle öncelikle tamamlanmış çok iyi puanlı üçlüsü varken onu çevirmeleri daha mantıklı olurdu, katılıyorum.
Bu beklemelere de alıştık Melih Yine de devamının programlarında olması olumlu haber.
@_OZ @thesupranormal yeni serisi daha az bilindiğinden telifi daha ucuz gelmiş olabilir yayınevine. Yazar tutar ve sevilirse diğer seriyi de alırız şeklinde düşünmüş olabilirler Malice’e de el atarlar diye düşünüyorum, hayırlısı.
Hazır ilk kitabı daha yeni bitirmişken Tanrıların Gölgesi’nin devam kitabının gelecek olması güzel. V.E. Schwab’tan da yeni kitap geliyor ama kitap hakkında bilgisi olan var mı? Ben çıkaramadım isminden.
Kitabın orijinal adı “The Near Witch”.
Güzel duruyor, çıkınca alırım. Gerçi Pegaus bu, bandrolünü aldığı kitapların bir kısmını hâlâ çıkarmadı.
İş Yeniler. Tolkien Karton Kapak baskı.
Can Yayınları
Tolkien’i bitirmeyin arkadaşlar.
Aynen 1 haftada bitmez umarım.
Ciltsiz zaten arkadaşlar. Bitmez ama bitse de hemen yenisi basılır gibime geliyor. Ciltli olaydı iyiydi.