Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ah geç kalmışız. Ama zararın neresinden dönsek kârdır. Yarın tutmaya başlayayım :grinning:

2 Beğeni

Normal kapağının daha güzel olduğunu düşünüyorum. Çok basit duruyor. :slight_smile:

Edit: Ciltliymiş. Fiyatı makul geldi. 800 sayfa ciltli. Pegasus’un aynı ebatta karton kapaklı ve eğri büğrü basılmış kitaplara biçtiği fiyat. :slight_smile:

8 Beğeni

Dizisinin ilk sezonunu izledikten sonra almayı düşünmüştüm, kitapçı da gezerken de denk gelmişti şans eseri ama etiket fiyatı fazla geldi ve vazgeçtim. Epey hacimli olduğu için baskısı da pek güven vermemişti, elde dağılacak gibiydi okurken. Bu edisyon çıksın bir değerlendirelim bakalım.

Şimdi baktım, önce bastıkları ciltsizin de etiket fiyatı 450 olmuş şu an :confused:

3 Beğeni

“Yeni sezonu izlemeyin, kitabı daha güzelmiş oradan devam edin.” deseler daha isabetli olurmuş :smiley:

10 Beğeni

Yeni Daphne du Maurier kitabı gelmesi iyi oldu. Böylece iki adet Modern serisinden bir adet Karanlık Kitaplık serisinden basılmış oldu.

1 Beğeni

Hangi kitaptan/diziden bahsediyoruz?

1 Beğeni

Şey demiş de Pegasus yayınları, hem Witcher’ın yeni dizisini izleyin hem de seriyi okuyun. Dizi can çekişiyor halbuki : )

2 Beğeni

:joy: :joy: :joy:
Komikmiş ya cidden. Dizi beşinci sezonu görmez bence.

2 Beğeni

37 Beğeni

Bu çok hızlı oldu şimdi. Mart’ta mı gelecek şimdi bu?

1 Beğeni

Ben Mayıs’ta falan bekliyordum açıkçası. Mart’ta gelirse büyük sürpriz olur.

1 Beğeni

Yıl içinde 3 kitap gelmeyecek miydi? Bence tam zamanı Mart olur eğer 3 kitap gelecekse.

5 Beğeni

@isos81 başganım neler görüyoruz.

2 Beğeni

Oo beklemediğim yerden geldi valla sürpriz oldu :smile: .

Adamlar yavaş yapsa şikayet ediyorsunuz, hızlı yapsa şikayet ediyorsunuz. Size yaranılmaz valla. :slight_smile:

Ben dördü daha yeni aldım ama şikayetçi değilim reis. :slight_smile:

5 Beğeni

Ben instagramdan sorduğumda mart ayında duyurusunu yapacağız demişlerdi. Bu yıl içinde 3 kitap çıkacağını düşünürsek tam zamanı

2 Beğeni

Ben bunu alır, seriye devam ederim artık. Beş tane çıksın sonra devam ederim diyordum, beş tane iyidir. :smiley:

3 Beğeni

Muhtemelen ben de beşinci kitap çıkınca 3-4 ay bu kadar pahalı fantastik kitap mı olur diye kızarım, ortamlarda bu fiyata fantastik kitap okumam diye gezinirim. 3-4 ay sonra ilk fırsatta kitabı sipariş ederim.

8 Beğeni