Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Üçüncü kitabı farklı kapakla almadığıma göre ben de zamanında bütünlük takıntısı yaşıyormuşum ama şu ekonomide onu es geçeceğim :slight_smile: hatta keşke zamanında farklı kapağı da alıp yolu yarılasaymışım :slight_smile:

Neyse seri gün yüzü görecekse hayırlı olsun.

2 Beğeni

Aynen öyle. Gerisi sadece detay. Önemli olan serinin basılması.

2 Beğeni

Müthiş tasarımlar gerçekten.

1 Beğeni
7 Beğeni

İthaki’den ikinci varan :blush:

30 Beğeni

Daha önce Can Yayınları ve Sel Yayınlarından çıkmıştı.

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/ahraz.aspx

4 Beğeni

3leme değil miydi bu seri?

1 Beğeni

6 kitap

edit: 2x Üçleme gibi de denebilir.
The six books of this series is divided into two closely related trilogies. The first half has three largely standalone tales, The second half is one long tale broken into three books

7 Beğeni

Buraya bi Swan Song haberi lazım. Hadi İthaki Bey.

4 Beğeni

İşte bu be. Harika haber. :slight_smile: Işıkyaratan son kitap da gelir umarım.

2 Beğeni

19 Beğeni

Bir Oğlanın Yaşamı muhteşemdi. Unutulmaz bir kitaptı. O yüzden Swan Song’u hasretle bekliyorum.

6 Beğeni

Orta okuldaydım, Harry Potter Ateş Kadehinden sonra bir boşluktaydım, bunu gören annem bak bu seride Harry Potter kadar çok satmış deyip ilk 3 kitabını almıştı.

Seriye bir hevesle başlamıştım ki, psikolojimi bozdu. Annemle babama bir şey olmasın diye geceleri dua ettiğimi hatırlıyorum.

Yeniden basılması güzel. İlk baskı kapakları kullanılmış. Ben de 9.kitaba kadar vardı.Kalan kitapları basıldığında almayı düşünüyorum. Boyutları da ilk baskıya uyumluysa kütüphanede sırıtmazlar.

9 Beğeni

Fiyatlar 310-330 bandında, avantajlı denmiş ancak ne kadarlık bir indirim söz konusu anlamak için liste fiyatını görebileceğimiz bir yer var mı?

2 Beğeni

Cep telefonundan yüzeysel baktım ama yayınevinin kendi sitesini göremedim. O yüzden etiket fiyatların bende göremedim bir yerde. 300 küsur fiyat avantajlı deniliyorsa normal listelendiğinde ne kadar olacak merak ettim.

2 Beğeni

Bende benzer bir hikaye yaşadım. Ateş kadehinden sonra kitapçıda ayni raftaki başka kitaplara baktım ve Drizzt ilk kitabını almıştım.

4 Beğeni

Bu kitabı okuyanınız var mı? Yeni çıkmış sanırım ama alsam mı almasam mı kararsızım.

1 Beğeni

16 Beğeni

3 yıl önce seti 450’ye satmıştım

2 Beğeni

Mandarinler alacağım ama sizce aradaki 100tl farka değer mi?

2 Beğeni