Zaten taksitle alacağım, çok koyacağını sanmıyorum ya. Sen öneriyorsan alacağım
Fransa’nın Kimliği’ni bekliyordum ben de. Ama fiyatı görünce duraksadım. Sonra sayfa sayısının 984 olduğunu görünce fiyat normal geldi
40 küsür mesaj birikince sürpriz bir şey geldiğini anladım, Enginlik ler güzel bir haber. Ama bu seri konusunda İthaki’ye çok kırgınım .
Expanse dizinin de yayınlandığı dönem acayip sevgimi kazanmıştı, kitabı da okuyacaktım ama devamı gelmediği gibi devamına dair kesin bir bilgi de gelmemişti hiç. Kitapları edinip, okumak için 5-6 kere elime alıp hala devamı gelmedi diye bıraktığım bir seri Dersimi aldım, 9. kitabın da basıldığını görürsem satın alıp okumaya başlarım
Önceki üç kitabı karaborsaya düştüğünde elden çıkarsaydım keşke .
Talihsiz serüvenler dizisi de güzel bir gelişme, ama o seri de baya uzundu bakalım hepsi basılacak mı
Ciltli olsa nasıl güzel olurdu…
Ya işte bu be. Geçen yapılan paylaşımlardan sonra Balıkçı da gelir mi acaba diye düşünmüştüm ama umudum pek de yoktu. Geldi çok şükür. Geç olsun güç olmasın.
Karanlıktan ne çıkacak acaba? Bir o taraftan haber kaldı gelecek.
Bu kitap karanlık’a yakışırdı ama bu kapak çok güzel ya
Evet. Oradan da Clive Barker veya Robert Mccammon gelse ne güzel olur ya.
Balıkçı’yı çok merak ediyorum, alırım onu.
Çizgiroman fiyatları uçmaya devam. 450 lira etiket.
Beyaz Diş’i İş Bankasından Levent Cinemre çevirisinden okumanızı tavsiye ederim.
Evet İş Bankası baskısı var bende zaten. Balıkçı’yı ise ilk duyurulduğundan beri merakla bekliyorum. Almak lazım. Yazarın öykü derlemeleri de çok iyi diyorlar redditte vs. Umarım İthaki öykü derlemelerinden de basar.
Öykülerini de bassın okuyalım. Mesela ben Lovecraft’ın öykülerini romanlarına göre çok daha fazla sevmiştim. O yüzden hem roman hem öykü ikisi de basılsın basılmışken
Paylaşıldıysa kusura bakmayın
Ben şimdi gördüm. Çok ilgi çekici geldi bana konusu. Listeme ekliyorum hemen Teşekkürler
Benim de ilgimi çekti. Çıksın alırım
Rıhtım beni iyice kitapkolik yaptın Rıhtım
Dionisos ve Anadolu Köylüsü adlı çalışmanısına paralel bir çalışma olduğunu düşünüyorum.
Kitap açıklamasının ilk cümlesini okuyayım derken bile kafam yandı. Yahut ben sabah sabah daha açılamadım.