Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben de anlamadım. 3. kitapta da Richard Chizmar var. 3. kitabı basan 2’yi de basar ama 3. kitaba Peter Straub ismini yazmışlar. Enteresan bir durum var gibi. Onca sene bekle karşına çıkana bak :sweat_smile:.

3 Beğeni

11 Beğeni

Yine Pardayanlar olmayan bir liste. Asteriks’de bu hızla giderse 5 sene sonra anca tamamlanır.

4 Beğeni

Alfa’yı cimere şikayet edeceğim artık. PKD 5. cilt yok yine.

4 Beğeni

Bence yazar ismini yer tutucu olarak Tılsım kitabından aldılar ama düzeltmeden instagramda paylaştılar. Yayınlanmadan düzeltilir diye tahmin ediyorum ama ikinci kitap Gwendy’s Magic Feather basılmadan üçüncü kitap yayınlanırsa ilgili yayınevi okuyucularını açıkça (kusura bakmayın) aptal yerine koyuyor anlamına gelir. Umarım böyle bir durum oluşmaz.

4 Beğeni

Fol

Ekran görüntüsü 2024-11-20 183320

6 Beğeni

Bunu neye yoralım?

Bkk yerine buraya yazmış bulundum affola.

Edit: Yanlış yormuşum.

1 Beğeni

İnşaallah bakarsın İnkılap yayınevi yapay zekayla yapılan kapakları sevmiyorum.

1 Beğeni

Twitter hesabınız yok herhalde bu 3 gündür Twitter’da dönen bir geyikli halı esprisinin İthaki versiyonu.

1 Beğeni

Hesabım yok hocam. Bilgilendirme için teşekkürler. Acaba Complete Robot mu diye gafil avlandım bir an o zaman.

2 Beğeni
10 Beğeni

Kalbim temizmiş. Geçen ay

yazmıştım.

Martin yazamadı belki ama bizde ilk defa basıldı. Kış Rüzgarları’nı tamamlasa keşke diye mi dileseydim acaba :sweat_smile:.

8 Beğeni

Harika haber. Martin her ne kadar tembel olsa da harika bir yazar. Bilimkurgu romanını okumak çok güzel olacak.

2 Beğeni
20 Beğeni
  1. kitap ile aynı fiyatla çıkmış
4 Beğeni

Ciltli olanı %50 indirimle ön siparişe açılmış.

7 Beğeni

Ciltsizin fiyatı neden yüzde 40 indirimle satışa çıkmış ki? Ön siparişle almama gerek kalmadı.

2 Beğeni

Aylarca ilknokta yüzde 50 beklemeyeyim diye önsiparişle ben de aldım.

2 Beğeni

Etiket fiyatı 1100TL olarak çıkmış bkmkitap’ta İthaki %40 indirimde, satışa açıldığında 660TL olur. İyzico sayesinde bedavaya yakına gelecek.

Daha Malazan’ın beşinci kitabını bitireli bir ay olmadı ama altıncı kitabın Amazon’a düşmesini bekleyeceğim almak için. Gerçi ciltli mi ciltsiz mi alsam kararsızım. Sayfaların kopmasını istemiyorum tarama yaparken zor oluyor.
Bu arada Skyward serisinin dördüncü kitabı konusunda bilgisi olan var mı, çıkacak mı türkçesi?

1 Beğeni