Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Yeni kitaplar hemen indirime girmiyor %26 da kalıyor. Muhtemelen gelecek aya sarkar %40 indirim ve iyzico kampanyası.

1 Beğeni
7 Beğeni

Can’ın sitesinde olan bu fiyatlar liste fiyatı galiba.

1 Beğeni

Evet, liste fiyatı olması gerek diğer satışa açık kitapların fiyatlarıyla kıyaslayınca.

2 Beğeni

Selçuk Baran’ın kitapları Can’a mı geçti yoksa tek kitaplık bir şey mi?

1 Beğeni

Net bir bilgim yok. Günlükler YKY’nin 2023 yayın takvimindeydi normalde fakat bu yıl Can’dan çıkacak. Diğer kitapların da Can’a geçme ihtimalini yüksek görüyorum.

1 Beğeni

Öykü ve romanlar da Can 'a geçmişse benim Delta baskı hayalleri de burada biter. :slight_smile:

1 Beğeni

Son 1 yılda YKY hem baskı sayısını azalttı hem de tekrar baskılarda liste fiyatlarını çok yükseltti. Önceki yıllara göre küçülme içerisinde. Can ise yazar portföyünü sürekli genişletiyor. Bu şartlarda telif Can’a geçebilir. Bununla birlikte Günlükler kitabını yayına hazırlayan Yavuz Türk özellikle Can’ı tercih etmiş de olabilir. Bu durumda diğer kitaplar YKY’de devam eder diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Valla benim acelem yok, tamamlanmadan seri okumaya başlamıyorum zaten.

1 Beğeni

Peter Straub öldü diye biliyorum, muhtemelen Chizmar yerine yanlışlıkla Straub ismini koymuşlardır. Ama neden ikinci kitap yok anlamadım.

1 Beğeni

StephenKingKutuphanesi isimli hesap paylaşmış instagramdan.

12 Beğeni

Hangi başlığa atayım bilemedim ama bayıldım. Fiyat biraz tuzlu geldi tabi.

6 Beğeni

Her sene duvar takvimi satın alıyorsanız ve az ya da çok Aziz Nesin okuruysanız Nesin Vakfı duvar takvimi öneririm.

Takvimin yapraklarını koparmıyor olsam da :slight_smile: her sene Nesin duvar takvimi alıyorum ben de.

2 Beğeni

Ben de şimdi instagramda gördüm paylaşacakken bu mesajınızı gördüm. Daha “Later” için bir haber yokken bu iki kitap haberi iyi geldi :grinning:

1 Beğeni

Bastıkları dönemlerde İletişim Yayınları’nın masa tipi maârif takvimini alıyordum. Onlar çok hoşuma gidiyordu ama 4 sene yaptıktan sonra bir daha çıkartmadılar. Evde hiç koparılmamış bir şekilde saklı duruyorlar.
Duvara takvim asma alışkanlığımız olmadı. Ama Nesin Vakfı’nın takvimlerini merak ettim, mutlaka incelerim…
Hatta yazmaya ara verip şimdi bir yandan takvimleri inceledim. Mutlaka edineceğim bu takvimlerden. Teşekkür ederim.

4 Beğeni

Hocam Later’ın telifi inkilapta değilmiş başka bir yerdeymiş orası kesin. Daha önce sormuştum yayınevine. Benim tahminim ithaki sürpriz yapacak Later için.

2 Beğeni

Malazan ön siparişe açıldı

Ciltli 550

Karton 420

15 Beğeni
12 Beğeni

7 Beğeni

Ben de birkaç gün önce gördüm, alırız falan dedik o an. Sitesine girip fiyatına bakınca alamayacağımıza emin olduk :sweat_smile:

4 Beğeni