Yeni kitaplar hemen indirime girmiyor %26 da kalıyor. Muhtemelen gelecek aya sarkar %40 indirim ve iyzico kampanyası.
Can’ın sitesinde olan bu fiyatlar liste fiyatı galiba.
Evet, liste fiyatı olması gerek diğer satışa açık kitapların fiyatlarıyla kıyaslayınca.
Selçuk Baran’ın kitapları Can’a mı geçti yoksa tek kitaplık bir şey mi?
Net bir bilgim yok. Günlükler YKY’nin 2023 yayın takvimindeydi normalde fakat bu yıl Can’dan çıkacak. Diğer kitapların da Can’a geçme ihtimalini yüksek görüyorum.
Öykü ve romanlar da Can 'a geçmişse benim Delta baskı hayalleri de burada biter.
Son 1 yılda YKY hem baskı sayısını azalttı hem de tekrar baskılarda liste fiyatlarını çok yükseltti. Önceki yıllara göre küçülme içerisinde. Can ise yazar portföyünü sürekli genişletiyor. Bu şartlarda telif Can’a geçebilir. Bununla birlikte Günlükler kitabını yayına hazırlayan Yavuz Türk özellikle Can’ı tercih etmiş de olabilir. Bu durumda diğer kitaplar YKY’de devam eder diye düşünüyorum.
Valla benim acelem yok, tamamlanmadan seri okumaya başlamıyorum zaten.
Peter Straub öldü diye biliyorum, muhtemelen Chizmar yerine yanlışlıkla Straub ismini koymuşlardır. Ama neden ikinci kitap yok anlamadım.
Hangi başlığa atayım bilemedim ama bayıldım. Fiyat biraz tuzlu geldi tabi.
Her sene duvar takvimi satın alıyorsanız ve az ya da çok Aziz Nesin okuruysanız Nesin Vakfı duvar takvimi öneririm.
Takvimin yapraklarını koparmıyor olsam da her sene Nesin duvar takvimi alıyorum ben de.
Ben de şimdi instagramda gördüm paylaşacakken bu mesajınızı gördüm. Daha “Later” için bir haber yokken bu iki kitap haberi iyi geldi
Bastıkları dönemlerde İletişim Yayınları’nın masa tipi maârif takvimini alıyordum. Onlar çok hoşuma gidiyordu ama 4 sene yaptıktan sonra bir daha çıkartmadılar. Evde hiç koparılmamış bir şekilde saklı duruyorlar.
Duvara takvim asma alışkanlığımız olmadı. Ama Nesin Vakfı’nın takvimlerini merak ettim, mutlaka incelerim…
Hatta yazmaya ara verip şimdi bir yandan takvimleri inceledim. Mutlaka edineceğim bu takvimlerden. Teşekkür ederim.
Hocam Later’ın telifi inkilapta değilmiş başka bir yerdeymiş orası kesin. Daha önce sormuştum yayınevine. Benim tahminim ithaki sürpriz yapacak Later için.
Ben de birkaç gün önce gördüm, alırız falan dedik o an. Sitesine girip fiyatına bakınca alamayacağımıza emin olduk