Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben o fiyatı veripte onu kullanamam, hele ki takvimin sayfalarını koparacağım ha! Canımdan can gider :joy:

5 Beğeni

Daha yeni Ölü Canlar çevirisi yayımlamıştı Can, ikinci bir Ölü Canlar çevirisi…

Hazal Yalın’ın gerçek ismi bu mu? Yanlışlıkla mı yazıldı ya da ikinci bir çeviri daha mı yaptırdı Can.

1 Beğeni

Şunlar devam etseydi çok güzel olacaktı.

15 Beğeni

Bir zamanlar Türkiye’de :slight_smile: bu duvar takvimlerin en yaygın kullanılanları Ülkü ve artık çıkmayan Hürriyet takvimiydi. (Ülkü çıkıyor mu onu da bilmiyorum. )

Ülkü bana hitap etmezdi ama Hürriyet takvimi severdim ben.

4 Beğeni

İzmir Kemeraltı’nda meşhur Yavuz Kitabevi vardır. Çarşı üzeri 4 metrekare bir dükkan. Onun camında her sene sonu Ülkü takvimi gelmiştir diye yazı olurdu. Sanırım halen basılıyor.

4 Beğeni

Saatli Maarif takvimi alırım her sene (takipçisi çoktur). Ülkü de çıkmaya devam ediyor ayrıca.

2 Beğeni

İnşallah öyle olur, konu olarak “Türk örf ve adetlerine aykırı” durumlar (!) :grinning: olduğu için basılacağını pek düşünmüyordum açıkçası, ama İthaki basarsa gerçekten çok güzel olur.

1 Beğeni

Ciltli siparişimi verdim İlknokta’dan :slight_smile: HepsiPay ile 539 ₺ oldu :sweat_smile:

6 Beğeni

Hayırlı olsun. Baya indirim olmuş, Allah bereket versin 11 TL nereden baksan iyi para. :sweat_smile:

2 Beğeni

17 Aralık da hepsipay hesabınızı kontrol edin %15 iadesi olabilir.

2 Beğeni

Ben Ankara fuarını bekliyorum. Oradan Malazan’ı ve birkaç kitabı daha sıcak sıcak, taze taze alacağım :smile: @Burcununkitaplari Abladan eğer görevliyse bana güzel bir indirim yapmasını umuyorum, kayıprıhtım Melih100 koduyla gideceğim :joy:

10 Beğeni

Öyle böyle değil, yılın en iyi indirimiydi :joy: Teşekkürler :slight_smile:

@W4YNE teşekkürler, kontrol edeceğim mutlaka :slight_smile:

2 Beğeni

Yok Hazal Yalın gerçek birisi burada İthaki Bilimkurgu Klasikleri çevirileri ve diğer kitaplar mevcut.

1 Beğeni

Hazal Yalın’ın gerçek bir kişi olduğuınu biliyorum. Çok da önemli değil ama gerçek isminin Hazal Yalın olmadığı, TR’de yaşamadığı ve hatta kadın olmadığı gibi bir intiba var bende. :slight_smile:

Çevirmenliği kadar yazarlığı, Sovyetler birliği tarihi ve belki de daha önemlisi Güncel Rusya haberleri için takip ettiğim 2-3 gazeteciden birisidir Hazal Yalın.

Güncel Rusya haberleri ve yorumlar için Hazal Yalın’ı takip etmek isteyen olursa.

Ve yazılarını topladığı medium adresi:

https://hazalyalin.medium.com/

1 Beğeni

Ben de araştırdım Hasan Yanlık diye birisi yok muhtemelen bakanlıktaki personel yanlış yazmış olabilir.

1 Beğeni

Her zaman yerimdeyim. Beni bul :wink: :+1:

4 Beğeni

Aynı intiba bende de var. Bu arada İthaki de bandrol alırken Hasan Yanlık olarak alıyor bu ilk değil yani.

Düzenleme;
Levent Yanlık olarak alınmış;

resim

Bir bandrol daha buldum Platonov çevirileri de Levent Yanlık olarak alınmış;

3 Beğeni

Levent Yanlık yazınca bu kitap çıkıyor.

2 Beğeni

Bu kitaplar da ciltlenmiş. :slight_smile:

5 Beğeni

Albert Camus Günlükler’de içinde geçerli. Acaba teknik bir hatadan dolayı mı yeniden bandrol alındı? Daha önce bazı tekrar basılan kitaplar için bondrol alınıp kitap baskısı yapmadığına şahit olmuştukta bu durumda aynı onun kadar tuhaf kalıyor.

Yaşlı Adam ve Deniz kitabının ciltlisi çıkıyor.

3 Beğeni