Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Satış sitelerinde bulunan linklerini fikri sınai mülkiyet haklarına şikayet edeceksiniz bu sayede o satıcılar yakalanıyor.

2 Beğeni

Güzel haber. Sword of Kaigen’i @isos81 önermişti, listemde olup nedense elimin gitmediği bir kitap. Forumla okursak tadından yenmez. Yayınevi muhtemelen idare eder bir çeviriyle çıkaracaktır, Yanmayan Kitap ayarında olsa yeterli zaten. Desteklemek lazım.

4 Beğeni

Sword of kaigenin yorumları çok iyi goodreads’te Çok güzel haber.

3 Beğeni

Kitap gerçekten çok güzel. M L Wang gerçekten iyi yazıyor. Goodreads puanını sonuna kadar hak eden bi kitap :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Bu kitap bir seri mi olacak yoksa tek mi? Kayip rota çok iyiydi. Yeni kitap haberi duymak güzel oldu yazardan.

Çok okunursa seriye dönüşebilir belki. Konu ve karakterleri düşününce şahsen ben devamı gelse okurum.

2 Beğeni

5 tane Tchaikovsky geliyor. Jade Saga tamamlanıyor.
Becky Chambers var bir de. Kalemi çok naif ama etkili bir yazar.

21 Beğeni

@Pyrewrath Harun bunu beğendi :joy:

4 Beğeni

Children of Memory de gelecek büyük ihtinalle. 2 ayda 1 tane Tchaikovsky’e denk geliyor.

Ben One Day All This Will Be Yours’u okumuştum. Onu pas geçer diğer 5’ini okurum çıkınca. En az 3 etkinlik bekliyoruz @Pyrewrath hocamdan gelecek yıl. 1 etkinlik de Becky ablamız için isteriz.

5 Beğeni

Şükür jade bitiyor bu sene yıllardır bitiremediler. Umarım ithakilik yapmazlar ve gerçekten hepsi basılır…

5 Beğeni

Zamanın Çocuklarını henüz alıp okuyamadım. Bir ara baskısı tükenmişti sanırım. Seri tamamlansın ona da başlayacağım :drooling_face:

3 Beğeni

Bu arada Fihrist yayınevi de bilimkurguda farklı bir aşamaya geçmiş bulunuyor. Bilimkurgu serisi olarak yeni yüzüyle yakında gösterecek kendisini.

6 Beğeni

Eksik Parça şov yapacak, öyle görünüyor :slight_smile:

5 Beğeni

12 Beğeni

Bende duymadım bu yayınevini, Beta Kids falan görmüştüm bir ara. Belki paralel bi yayınevidir. Baskıları kitaplara baktım şimdi, çoğunlukla çizgiroman/manga gibi.

The Sword of Kaigen ile denemiş oluruz yayınevini, güzel haber :smile: .

4 Beğeni

Puslu Kıta’nın 7. Sayısı çıktı. Linkten ücretsiz okuyabilirsiniz:

12 Beğeni

Beklediğimden de güzel haberler. :partying_face: Hepsi için etkinlik yapacağız inşallah, çekiliş de yapmayı planlıyorum mümkün mertebe. Elder Race forumun çok beğeneceği bir novella olacak bence, hem fantastik hem de bilim kurgu ve çok hoş bir eser. Becky ablanın bu serisini okuma planımız vardı zaten, çok güzel denk geldi. Keşke Wayfarers serisini de alıp tamamlasa birileri, kıymeti bilinmedi maalesef.

Hepsi de birbirinden güzel kitaplar, Adrian abi de çok çalışkan ve verimli bir yazar. Umarım Türk okuru beğenir genel olarak da bütün eserlerini görürüz. Eksikparça’ya da hoşuma gidiyosun, yolunu kaybetme demek istiyorum. :smiley:

@MelihAntepli Bişiy diyim mi? beğenmek bir yana cidden mutlu oldum. :blush: Tchaikovsky insanlara bilim kurgu sevgisi aşılayabilecek bir yazar.

13 Beğeni

Shards of Earth’ü @M3rett0 okumuştu, yorumu burada da bulunsun.

One Day All This Will Be Yours için de ben iki cümle yazmıştım.

7 Beğeni

Beta Byou Marvel kitaplarını basıyordu. Hatta bir Supernatural kitabı da onlardan çıktı.

4 Beğeni

Adrian Tchaikovsky’nin haklarını almışlar anlaşılan. Umarım satar da Dogs of War serisi de basılır.

11 Beğeni