Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Everest Rilke Bütün Öyküler yayımlandı mı? Ben mi kaçırdım.

6 Beğeni

merhaba,

Adrian Tchaikovsky’in Zamanın Çocukları serisinin son kitabı olan Children of Memory bu duyuruların içinde yer almıyor. Acaba ben mi kaçırdım?

2 Beğeni

Başka merak eden olduysa, yeni yıl da satışa açılacak dediler.

3 Beğeni

Evet yer almıyor. 3. kitap için yayınevine sordum cevap gelirse paylaşırım. 5 kitabı çıkarırken arada bu seriyi de tamamlarlar herhalde diye tahmin ya da temenni edip yazdım biraz. Diğer türlü 2026 yılına kadar beklemiş olacağız. Yanlış yönlendirme olduysa affola.

4 Beğeni

Ben sorduğumda kitabın çeviride olduğu söylenmişti. Muhtemelen bu sene gelmez. Keşke gelse.

7 Beğeni

Inmate’i ingilizcesinden okumuştum sevindim çeviriyi görünce. Edebi yönden başyapıt değil ama çok sürükleyici bir kitap. Ama fiyatı…

2 Beğeni

Freida Mcfadden 'ın 3 kitabını okudum şimdiye kadar. Tür olarak forumda çok küçümsediğimiz bir tür. Ama kadın hakikaten çok akıcı yazıyor.

5 Beğeni

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. 3 kitabını da aynı gün içinde bitirmiştim.

3 Beğeni

Evet kesinlikle. Her sayfada bir merak unsuru var cidden ve başlayınca bırakamıyorsunuz. Ayrıca çok da üretken, bir kaç ayda bir kitabı çıkıyor sanki

2 Beğeni

Bence o normal hızda yazıyor ama bizim yayınevleri yazarı yeni keşfettiğinden arka arkaya eski kitaplarını çevirip yayımlıyor :smiley:.

2 Beğeni

Hahah :slight_smile: aslında onu yazarın kitap listesine bakıp söylemiştim yani çevrilenleri kastetmedim ama türkçeleri bağlamında haklısınız tabii.

2 Beğeni

Sait Faik senesine başlıyoruz. Gözüm kulağım Everest ve YKY’de. :slight_smile:

18 Beğeni

Teklifinin düşmesini hiç istemediğim yazarların başında geliyor, Sait Faik… Darüşşafaka’da ne güzel çocuklar için kullanılıyordu. Bu arada Toplu Eserleri için en iyi yayınevlerini seçmişsiniz. :blush:

4 Beğeni

Ren Kitap, Sait Faik toplu öyküleri beklemiyorsun yani. :smile::smile:

5 Beğeni

Diğer tüm yazarları için kitaptan kitaba görseli değiştiren Can Yayınları’na yakışmamış bu kapaklar.

2 Beğeni

Sabahatin Ali 'ye deri ciltli baskıyı Ren mi yapmıştı. :slight_smile: Aynı baskıdan yaparlarsa bu kez satın alırım belki ama ben özellikle Delta baskı nedeniyle YKY bekleyeceğim. Belki yeni baskısını yapabilirler kitabın.

2 Beğeni

O deri cilt olayını Martı yaptı, Ren öyle işlere girmiyor.

1 Beğeni

Tamam hatırladım şimdi. :slight_smile:

Martı aynı baskıyı yaparsa muhtemelen satın alırım bu baskıyıda.

1 Beğeni

Ren’i esprisine söyledim. Conan, Sabahattin Ali, Orwell falan yaptılar ya sert kapak, toplu baskı. Kötü baskı ama ucuz fiyat politikaları. :slight_smile:

2 Beğeni

Şaheser, yaratım sancısının, estetik ideallerin ve insan ruhunun derinliklerinde yatan tutkuların büyüleyici bir yansıması…Paul Cézanne’ın fırçasından Zola. Claude Lantier, resimde ışığın başrol oynadığı aydınlık yeni bir tarzın öncüsü olmaya hevesli genç bir ressamdır. Claude’un sanatıyla olan saplantılı ilişkisi, bir yandan dostluklarını, aşkını ve yaşamını şekillendirirken, diğer yandan trajik sonuçlara kapı aralar. Bu unutulmaz romanında Zola, yaratıcı dehanın sınırlarını, sanatçı ruhunun çelişkilerini ve modern sanatın doğuşunu büyük bir ustalıkla ele alırken bir şaheser yaratma arzusu ile insani zaafların çatışmasını çarpıcı bir şekilde anlatır. Şaheser, yaratıcı bir dehanın arayışı ışığında bir çağın ruhunu gözler önüne seren sarsıcı bir hikâye. “Zola, kendi devirlerine aykırı ama insanlık için yeni hakikatler arayan azınlıklar için bir ilham kaynağıdır.” EMMA GOLDMAN “Zola, insanlığın vicdanında bir dönüm noktasıdır.” ANATOLE FRANCE
Dünya edebiyatının başyapıtları İletişim Klasikleri dizisinde!İletişim Yayınları, Murat Belge yönetiminde edebiyat klasikleri yayımlamaya devam ediyor. İletişim Klasikleri dizisinden çıkan kitaplar, edebiyata karşı sorumluluğu okuma zevkiyle buluşturan bir anlayışla hazırlanıyor. Eserler orijinal dillerinden ve tam metin çevirileriyle yayıma hazırlanırken, ana metne eşlik eden ve yetkin isimlerin yazdığı önsöz ve sonsözlere yer veriliyor. Ayrıca her kitabın başında, yazarın hayatına ve yaşadığı döneme ışık tutan bir kronoloji bulunuyor. İletişim Klasikleri’nin içeriği eserin ilk baskı kapağı, el yazmasından örnek sayfalar, haritalar ve özel çizimlerle zenginleştiriliyor. Diziye özel olarak hazırlanan kapak tasarımında ise, resim tarihinden özenle seçilmiş görseller kullanılıyor.Zengin bir içerikle hazırlanan İletişim Klasikleri dizisi, güvenilir ve özenli biredisyonla okurla buluşurken, alanında referans kaynaklar sunuyor.

10 Beğeni