Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Adrian’ın 5 adet serisi şu an çeviride diye bir duyum aldım. Yarım bırakılmayacak diye de ekleme yapıldı. Diğer seriler de satışa bağlı olabilir.

11 Beğeni

Everest Rilke Bütün Öyküler yayımlandı mı? Ben mi kaçırdım.

6 Beğeni

merhaba,

Adrian Tchaikovsky’in Zamanın Çocukları serisinin son kitabı olan Children of Memory bu duyuruların içinde yer almıyor. Acaba ben mi kaçırdım?

2 Beğeni

Başka merak eden olduysa, yeni yıl da satışa açılacak dediler.

3 Beğeni

Evet yer almıyor. 3. kitap için yayınevine sordum cevap gelirse paylaşırım. 5 kitabı çıkarırken arada bu seriyi de tamamlarlar herhalde diye tahmin ya da temenni edip yazdım biraz. Diğer türlü 2026 yılına kadar beklemiş olacağız. Yanlış yönlendirme olduysa affola.

4 Beğeni

Ben sorduğumda kitabın çeviride olduğu söylenmişti. Muhtemelen bu sene gelmez. Keşke gelse.

6 Beğeni

Inmate’i ingilizcesinden okumuştum sevindim çeviriyi görünce. Edebi yönden başyapıt değil ama çok sürükleyici bir kitap. Ama fiyatı…

2 Beğeni

Freida Mcfadden 'ın 3 kitabını okudum şimdiye kadar. Tür olarak forumda çok küçümsediğimiz bir tür. Ama kadın hakikaten çok akıcı yazıyor.

5 Beğeni

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. 3 kitabını da aynı gün içinde bitirmiştim.

3 Beğeni

Evet kesinlikle. Her sayfada bir merak unsuru var cidden ve başlayınca bırakamıyorsunuz. Ayrıca çok da üretken, bir kaç ayda bir kitabı çıkıyor sanki

2 Beğeni

Bence o normal hızda yazıyor ama bizim yayınevleri yazarı yeni keşfettiğinden arka arkaya eski kitaplarını çevirip yayımlıyor :smiley:.

2 Beğeni

Hahah :slight_smile: aslında onu yazarın kitap listesine bakıp söylemiştim yani çevrilenleri kastetmedim ama türkçeleri bağlamında haklısınız tabii.

2 Beğeni

Sait Faik senesine başlıyoruz. Gözüm kulağım Everest ve YKY’de. :slight_smile:

18 Beğeni

Teklifinin düşmesini hiç istemediğim yazarların başında geliyor, Sait Faik… Darüşşafaka’da ne güzel çocuklar için kullanılıyordu. Bu arada Toplu Eserleri için en iyi yayınevlerini seçmişsiniz. :blush:

4 Beğeni

Ren Kitap, Sait Faik toplu öyküleri beklemiyorsun yani. :smile::smile:

5 Beğeni

Diğer tüm yazarları için kitaptan kitaba görseli değiştiren Can Yayınları’na yakışmamış bu kapaklar.

2 Beğeni

Sabahatin Ali 'ye deri ciltli baskıyı Ren mi yapmıştı. :slight_smile: Aynı baskıdan yaparlarsa bu kez satın alırım belki ama ben özellikle Delta baskı nedeniyle YKY bekleyeceğim. Belki yeni baskısını yapabilirler kitabın.

2 Beğeni

O deri cilt olayını Martı yaptı, Ren öyle işlere girmiyor.

1 Beğeni

Tamam hatırladım şimdi. :slight_smile:

Martı aynı baskıyı yaparsa muhtemelen satın alırım bu baskıyıda.

1 Beğeni

Ren’i esprisine söyledim. Conan, Sabahattin Ali, Orwell falan yaptılar ya sert kapak, toplu baskı. Kötü baskı ama ucuz fiyat politikaları. :slight_smile:

2 Beğeni