Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu 90’lar word art kapaklar bir tek beni rahatsız etmiyor degil mi!?

2 Beğeni

Bence gayet iyi valla Gaiman kapakları.

6 Beğeni

21 Beğeni

Yıldız Tozu’nun kapağı biraz karışık geldi sadece gözüme, onun dışında çok iyi bence özellikle Amerikan Tanrıları’nın kapağı favorim.

1 Beğeni

Kırmızı’ya aşık oldum resmen ya :heart_eyes: Fiyatı çok abartılı olmazsa almayı düşünebilirim.

3 Beğeni

3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun. :slight_smile:

3 Beğeni

Sitelerine baktım ama kitap daha çıkmamış sanırım ya da ben göremedim.

1 Beğeni

Daha önce forumda paylaşılmıştı, satışa açılacağı tarihin 3 Mayıs olması lazım.

2 Beğeni

Türk Günü yapmışlar çıkış tarihini. Ben bu konuyu takip ediyorum hiç görmedim bu paylaşımı. İlk defa siz paylaşınca gördüm :smiley:

1 Beğeni

Türk Günü değil de bazı çevreler bir nedenden dolayı 3 Mayıs’ı Türkçülük Günü olarak kabul ediyorlar. Biraz siyasi olarak tartışmalı bir konu. :slight_smile:

4 Beğeni

Aslında doğrusu Türkçüler günü. Zira Nihal Atsız bu ifadeyi özellikle kullanmıştır. Türkçülüğün günü olmaz, Türkçülerin günü olur mantığı çerçevesinde.

Baskılara gelince, gerçekten efsane olmuş. Umarım çok pahalı olmaz.

5 Beğeni

2 yıl kadar önce çıkan özel baskısından bile daha çok beğendim. :drooling_face:

1- Kırmızı ve siyah renk, bir alternatif olarak sunuldu. Muhtevada fark yok.
2- Satış tarihi net değil. Ama tahminen 1 hafta içinde.
3- Sınırlı sayıda değil.
4- Kutuda, Bozkurtların Ölümü -Sinopsis- de var. (Bozkurtların Ölümü’nün İngilizce sinopsisi Konuralp Ercilasun tarafından Türkçeye tercüme edildi.)
5- Ruh Adam’ın bende de yeri ayrıdır. Fakat onunla ilgili bir “özel baskı” planlaması henüz yok.

11 Beğeni

Ben o baskıyı alamadım ama bu baskıyı kesin alırım. Çünkü bir daha böyle bir baskı kim bilir kaç yıl sonra gelir, belki de gelmez.
Bin defa okusam bile her okuyuşta aynı zevkle okuyacağım bir roman.

4 Beğeni

Ötüken’in sürekli özel baskı Bozkurtlar basması öğğk dedirtti bana. Yeter be başka kitap mı kalmadı? Gerçi Atsız satıyorsa onlar da haklı.

1 Beğeni

Bu konularda ben böyle düşünüyorum; farklı baskılar, özel baskılar, yeni kapaklar sadece eski okurları değil yeni okurların da o kitabı almasına neden olabilir.

4 Beğeni

Kimi insanların zavallı düşüncelerine cevap bile vermeye değmez.

4 Beğeni

İthaki Cesur Yeni Dünya’ları, Hobbit’leri Mobbitleri 743 farklı kapakla basarken iyi ama. :smiley:

7 Beğeni

Vonnegut’lar geliyor. Gözden kaçırmışız.

27 Beğeni

Atsız’la alakası yok. Yıllarca özel baskı yapmadı Ötüken. 2 sene önce çok güzel ve özel bir baskı yapıldı ve sınırlı bir baskı oldu. Bu da daha önceki baskıyı almayan, alamayanlar için “sürekli basılacak” bir özel baskı.

1 Beğeni

Tolkien sevenlere iyi haber, tweeti atan kişi -kod adı: ponçik- İthaki çalışanı bu arada.

13 Beğeni