Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Daha siteye yüklememişler. :slight_smile: 100 TL kargo istiyorlar hala, hem de Sürat Kargo.

3 Beğeni

İlk kitap Hepsiburada’ya çabuk gelmişti ve %50 de görmüştü.

3 Beğeni

:slight_smile:

11 Beğeni

Tek kişilik yayınevidir. :joy: Çevirileri de Yapay Zeka diye belirtemez ya.

6 Beğeni
11 Beğeni

Vay be Hyperion gözüktü sonunda. Darısı serinin kalanına.

9 Beğeni

Yakında vay be PKD de gözüktü diyeceğiz :blush:

4 Beğeni

Yok ya, Alfa’dan çıkanların hepsi var zaten. Özellikle 5. cilt hüsranını yaşadıktan sonra ona o kadar şaşırmayacağım.
Pardayanlar hâlâ yok, Asteriks kaplumbağa hızıyla çıkıyor, Bertolt Brecht serisi durdu kaldı.Hepsinin üzerine PKD haberi tuzu biberi oldu.
Maalesef Alfa bizi üzmeye devamke.

2 Beğeni

Ben 2 gün önce sordum Ömer Beye mayıs ayında dedi.

3 Beğeni

Kapak ve renk çok kötü değil mi ya? Hiç ruhunu yansıtmıyor. Daha karanlık bir kapak ve gerginlik hissi veren kapak daha çok kitabı yansıtırdi.

9 Beğeni

Çıkanların hepsi bende de var. Türkçe baskısı olmayan kitap haricinde bulaşılmaz PKD ye. Haber paylaşıldığından beri şaşkınlık ve kızgınlık halim hala gitmedi.

8 Beğeni

@Buyifix Pegasus bu konuda iyiydi. Onun kapağı hoşuma gitmişti. Sağlık olsun, şu seri tamamlansın da kapak nasıl olursa olsun diyelim artık. :slight_smile:

@W4YNE Sanırım PKD Toplu Öyküler lanetli. Büyülü Fener akibetini de biliyoruz.

8 Beğeni

Ben PKD telifi konusunda Alfa’ya olan kızgınlığımdan ötürü Dedalus’tan aldım Pardayanlar’ı. Alfa’nın keyfini beklemek daha fazla içimden gelmedi.

@Raistlin Bilgi için teşekkür ederim.

5 Beğeni

Yanmayan Kitap serisinin 2. kitabı kendi sitelerinde satışa sunulmuş. Amazon’a ne zaman düşer bilginiz var mı? Kendi sitesinde 100₺ kargo ücreti istiyor+ sürat ile gönderim sağlıyor. Ondan pek almak istemedim.

İthaki telif kapmacalara başlamışken şu Ender serisini de alsa iyi olacak, Pegasus’un basacağı yok.

6 Beğeni

Hyperion kapak kötü olmuş.

11 Beğeni

Yurtdışında satılan kapağın telifini almışlar.

12 Beğeni

Yani olabilir. Ben beğenmedim. Çok daha iyi kapaklarla çıkmıştı yurt dışında. Pegasus’un kapağı gayet iyiydi örneğin.

8 Beğeni

@YaprakOnur Hanım nerelerde çeviri ve yayımcılık sektörünü bıraktı mı ben Hyperion’dan daha fazla merak ettim. Güzel çevirileri vardı ve uzun süredir yeni çevirisi veya başka bir etkinliği yok.

2 Beğeni

:point_up::point_up::point_up:

EjderYutan tüm seçkin kitap satış sitelerinde satışa çıktı.

7 Beğeni