Daha siteye yüklememişler. 100 TL kargo istiyorlar hala, hem de Sürat Kargo.
İlk kitap Hepsiburada’ya çabuk gelmişti ve %50 de görmüştü.
Tek kişilik yayınevidir. Çevirileri de Yapay Zeka diye belirtemez ya.
Vay be Hyperion gözüktü sonunda. Darısı serinin kalanına.
Yakında vay be PKD de gözüktü diyeceğiz
Yok ya, Alfa’dan çıkanların hepsi var zaten. Özellikle 5. cilt hüsranını yaşadıktan sonra ona o kadar şaşırmayacağım.
Pardayanlar hâlâ yok, Asteriks kaplumbağa hızıyla çıkıyor, Bertolt Brecht serisi durdu kaldı.Hepsinin üzerine PKD haberi tuzu biberi oldu.
Maalesef Alfa bizi üzmeye devamke.
Ben 2 gün önce sordum Ömer Beye mayıs ayında dedi.
Kapak ve renk çok kötü değil mi ya? Hiç ruhunu yansıtmıyor. Daha karanlık bir kapak ve gerginlik hissi veren kapak daha çok kitabı yansıtırdi.
Çıkanların hepsi bende de var. Türkçe baskısı olmayan kitap haricinde bulaşılmaz PKD ye. Haber paylaşıldığından beri şaşkınlık ve kızgınlık halim hala gitmedi.
@Buyifix Pegasus bu konuda iyiydi. Onun kapağı hoşuma gitmişti. Sağlık olsun, şu seri tamamlansın da kapak nasıl olursa olsun diyelim artık.
@W4YNE Sanırım PKD Toplu Öyküler lanetli. Büyülü Fener akibetini de biliyoruz.
Ben PKD telifi konusunda Alfa’ya olan kızgınlığımdan ötürü Dedalus’tan aldım Pardayanlar’ı. Alfa’nın keyfini beklemek daha fazla içimden gelmedi.
@Raistlin Bilgi için teşekkür ederim.
Yanmayan Kitap serisinin 2. kitabı kendi sitelerinde satışa sunulmuş. Amazon’a ne zaman düşer bilginiz var mı? Kendi sitesinde 100₺ kargo ücreti istiyor+ sürat ile gönderim sağlıyor. Ondan pek almak istemedim.
İthaki telif kapmacalara başlamışken şu Ender serisini de alsa iyi olacak, Pegasus’un basacağı yok.
Hyperion kapak kötü olmuş.
Yani olabilir. Ben beğenmedim. Çok daha iyi kapaklarla çıkmıştı yurt dışında. Pegasus’un kapağı gayet iyiydi örneğin.
@YaprakOnur Hanım nerelerde çeviri ve yayımcılık sektörünü bıraktı mı ben Hyperion’dan daha fazla merak ettim. Güzel çevirileri vardı ve uzun süredir yeni çevirisi veya başka bir etkinliği yok.
EjderYutan tüm seçkin kitap satış sitelerinde satışa çıktı.