Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Arkadaş beşinci cildi çıkartmadan nasıl bir iştir bu? Bu Alfa saç baş yoldurtur adama. Zaten Pardayanlar yüzünden bende mimliler. Şimdi iyice soğudum.

8 Beğeni

Çiçekli böcekli bez cilt yaparlarsa alırsın. :slight_smile:

4 Beğeni

Pijamalı bez ciltler bile olur. :slight_smile:

3 Beğeni

Merak eden varsa, bunu sordum. Haziran ayı için planlıyoruz şeklinde cevap aldım. Dedikleri gibi yaparlarsa tam 2 sene olacak iki kitap arasında.

4 Beğeni
7 Beğeni

8 Beğeni

Ubik, Yüksek Şatodaki Adam, Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi. Bilim Kurgu Klasikleri serisine gelecekmiş, diğer eserleri Asimov kitaplığı gibi ayrı bir seri olacakmış Teyitli bilgidir.

15 Beğeni

PKD’nın bazı kitaplarının BKK dahil olmasına üzüldüm.

3 Beğeni
8 Beğeni

Bilim Kurgu edebiyatının kilometre taşları olanlar eklenecek.

1 Beğeni

Rica etsem Işıkyaratan 5’i ne zaman basacaklarını da sorabilir misiniz? Malum, son kitabın üzerinden bayağı bir zaman geçti.

4 Beğeni

Bir bilgi alırsam yazarım.

5 Beğeni

Bence gayet mantıklı. Asimov’un da bazı kitapları BKK içindeydi, gayet normal geldi bu durum. Sadece umarım hızlı basarlar… Başka yayınevlerinden aldıkları telif haklarında bir yavaşlık seziyorum
Hyperion (tamam belli bir sebebi var diyelim ama güyya bandrolü alındı noldu acaba)
Brandon Sanderson’un gizli projeleri (birini bastılar kalanından ses seda yok)
Şimdi de PKD… umarım kitap okumak için emekliliğimi beklemek zorunda kalmam

4 Beğeni

Hyperion bu hafta satışa açılacaktır. Bazı bilim kurgu klasikleri de bandrol alındıktan 1 hafta sonra satışa açılmıştı.
Brandon Sanderson kitapları muhtemelen çeviriye verilmiştir.

6 Beğeni

Bu kitaplar basım olarak da ilk basılacak PKD kitapları olacak ise eğer PKD kitaplığında da Alfa yayınlarında gördüklerimizden farklı bir kitap görme ihtimalini %1 olarak bile hissettirmiyor.

Bunu BKK’ya dahil edilmeyi haketmediklerini düşündüğüm için değil ama önceliğin BKK’ya verileceğini düşündüğüm için diyorum. Yazarın sevenleri bu kitapları zaten daha önceden aldı ve okudu, PKD kitaplığında çıksalar satışı BKK içinde çıktığı gibi olmayacaktır. Bu da Alfa’dan çıkmamış kitapların çıkma ihtimalini düşürüyor benim için. Umarım yanılırım.

3 Beğeni

https://x.com/naughttyomerica/status/1894793610714898578?t=jJRzIeBokUqOGuxUJAuDMQ&s=19

O sırada İthaki’nin Philip K. Dick’leri 10 senede anca çıkaracağını bilen âlim okurlar: :no_mouth::no_mouth:

2 Beğeni

Kapak fotoğrafı nedense sitede yüklenmiyor.

7 Beğeni

@alper paylaştığı mesaja katılıyorum.

1 Beğeni

Alfa Yayınları 9 senede basmış külliyatı.

1 Beğeni

Yeri olmadığını biliyorum ama şu an gündem de buyken anketi en çok kişinin görebileceği yerin burası olacağını düşündüm kusuruma bakmayın. Elimde Alfa basım yaklaşık 15 tane PKD kitabı var ve PKD’nin Alfa kapaklarına bayılıyorum. Telifin İthaki’ye geçtiğini duyduğumda başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Sizce seriyi Alfadan tamamlayayım mı yoksa yeni kapaklarla İthakiden mi devam edeyim? Alfa basımlarını toparlamak kulağa daha mantıklı geliyor ama şu anda öğrenci olduğum ve tüm Alfa basımlarını almanın bana epey yük olacağını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Eğer elinde bende olmayan PKD kitapları olan varsa ve satmayı düşünüyorsa onlara da talip olabilirim :slightly_smiling_face:

• Alfanın şimdiye kadar bastığı tüm kitapları al
  • Aldıkların yetsin, bundan sonra İthakiden devam et
0 oylayan
1 Beğeni