Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Evet, haklısın tam benlik. Sepete ekleyelim :slight_smile:. Bu yayınevini de takibe alalım. Teşekkürler.

3 Beğeni

Şöyle bir kitap çıkmış

7 Beğeni

Seri için özel kutulu seti açmışlar satışa. İlgisi olup almayan varsa değerlendirebilir. Şuan BKM de Yüzde 50 indirim de ayrıca yüzde 10 ekstra indirimle birlikte 440TL ye geliyor :ok_hand:

6 Beğeni

Hocam forumda reklamı yapılan serilerden reklamı yapan mesuldür söyleyeyim. Sonra beğenilmezse yok ben bilmiyorumları yok anlamamları tanımıyoruz :smiley: Mesela bakınız @MelihAntepli tüm saramago kitaplarında, @SJack asimov kitaplarında beğenilmediğinde ücret iadesi yapıyorlar :rofl::rofl:

Şaka maka ilk kitabı listeme attım. İlk alışverişimde edinicem👍

5 Beğeni

Aman diyeyim, forum garantisi dedikleri buymuş meğer :smile: Beğenilmezse @MelihAntepli ve @SJack kapıya kadar gelip alternatif kitap önerisi yapıyormuş, öyle VIP hizmet! :joy:

Ben kitapların hepsini okumadım ilk kitabı okudum şuanlık ve gayet akıp gitti güzeldi. Bu seri son zamanlardaki young adult distopyalar arasında konusu ve dünyasıyla baya övgü alıyor. Zaten yazarın “Iskarta” serisi de popülerdi belki bilen bilir o da baya sağlamdı ama Pegasus yarım bıraktı, kim alacak devamını belli değil :man_shrugging:

O yüzden bu yeni seride umutluyuz, sepete attım bile… İade değil, tavsiye veririz biz de artık sjsjjs
yorumunu bekleriz artık :sunglasses::books:

4 Beğeni

Melih’in bana borcu var zaten. Saramago saramago dedi ama beni sarmadı. :joy:

@Furkan_Kaza yakında o da olacak. Ama drone ile.

5 Beğeni

Hahaha olur drone daha hızlı olur :joy: iflah olmaz bir Y.A ve Romantasy okuruyum ama bu seri Y.A kategorisinde Adult kısma daha yakın sorun çıkmaz bence :sweat_smile: bence pişman olmazsınız :love_you_gesture:

3 Beğeni

Kitap alacağım tarihe kadar indirim sürerse bir ihtimal alırım. Onun dışında zor. :slight_smile:

2 Beğeni

İlk kitabı yarım bıraktım ya içimi çok sıktı. Ölüm teması ya sürekli beğenmedim o yüzden :sweat_smile:

Saramago beğenmeyenleri banlatıyorum direkt @SJack @yates232 :smiling_imp:

2 Beğeni

Yanliş anlaşılmasın ben saramago beğenmedim demedim Melih beyciğim :sweat_smile: ne zaman demişim öyle birşey, yalan, iftira :sweat_smile:

1 Beğeni
2 Beğeni

17 Beğeni

Editörü Umberto Eco olan Alfa’dan çıkan bu ciltli serinin başka basılacak olan kitabı kaldı mı? Bilgisi olan var mı acaba? Kitaplıkta ona göre yerleştirme yapacağım. :roll_eyes:

1 Beğeni

18 Beğeni

Uzay destanı’nın devamından haber yok şuanlık:(

21 Beğeni
6 Beğeni

Daha önce Çınar yayınlarından çıkan kitap Siren yayınlarına geçmiş galiba.

5 Beğeni

Oldukça çarpıcı ve güzel bir kitap fakat bolca vahşet ve iç kaldırıcı detay (isminden türü anlaşılıyordur) içerdiğinden alacak olanların bunu göz önünde bulundurmasını öneririm.

2 Beğeni

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/kitap/yeni-cikanlar

4 Beğeni
17 Beğeni