İthaki iyiki buna el atmadı .

Bu Dune Part-1 ve Part-2 filmlerinin uyarlaması İthaki direkt Frank Herbert’ın haklarına sahip.
Ya şu Adrian Tchaikovsky kitaplarını çıkarsalar artık bıktım gerçekten. Bu kadar yavaş olmaları bayıyor gerçekten
Eprire of Silence’ın kapağı bu, aynen. Demek İthaki Sun Eater a da el atmış, hayırlısı olsun . Gelsin okurum ben, epeydir radarımda olan bir yazardı Ruocchio.
Çeviri muhtemelen Cihan Karamancı yine djdjdj
Umarım seriyi bu kapaklı olan versiyonuyla basarlar diğer kapakları pek iç açıcı değil
Aynen bu kapak çok iyi, görür görmez tekrar teyit etmeden hatırladığıma göre zihnimde iyi yer etmiş .
Hatırladığım kadarıyla 6-7 kitaplık bir seri oldu şu ana kadar. Bir yandan gelsin istiyorum, diğer yandan devamı adına gözüm korkuyor Hayırlısı bakalım, umarım satışı iyi olur da hızlıdan devam ederler.
Serinin yarım kalacağı kokusu burnuma geliyor fazla fazla Expanse den belli
Son kitabı bu sene kasımda çıkıyor olması lazım. Yedinci kitabı Shadows upon time. Yazar hala novella falan da yazıyor sanırım dünyadan kesitler olarak minik minik gayet verimli birisi
Expanse de fazla satmadı diye bıraktılar
Expanse serisine 2026 yazına kadar tamamlayacağız mottosuyla başladılar. Basılacak 4 kitap için 12 aylık bir süre var. Tamamlanır bence.
Fletcher’a az kaldı bulacaksın onu İthaki biraz daha gayret.
Edit: @Furkan_Kaza malesef bir bilgim yok.
Umarım dediğin gibi olur. Peki yazarların yeni serisi hakkında bilgin var mı? O da İthakiden mi çıkacak?
Oha oha oha çok mutlu oldum
2024 Kasım ayında çıktı 4 ve 5 muhtemelen yine Ankara Kitap Fuarı ile İstanbul Tüyap Fuarı döneminde gelebilir.