Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

İthaki iyiki buna el atmadı .:joy:

7 Beğeni

4 Beğeni

Bu Dune Part-1 ve Part-2 filmlerinin uyarlaması İthaki direkt Frank Herbert’ın haklarına sahip.

2 Beğeni

Ya şu Adrian Tchaikovsky kitaplarını çıkarsalar artık bıktım gerçekten. Bu kadar yavaş olmaları bayıyor gerçekten :unamused:

2 Beğeni

10 Beğeni
4 Beğeni

Suneater serisi gibi duruyor. İthaki paylaşmış

24 Beğeni

Evet o. Ya bende enginlik 6,7 zannettim:(

10 Beğeni

Eprire of Silence’ın kapağı bu, aynen. Demek İthaki Sun Eater a da el atmış, hayırlısı olsun :clap:. Gelsin okurum ben, epeydir radarımda olan bir yazardı Ruocchio.

6 Beğeni

Çeviri muhtemelen Cihan Karamancı yine djdjdj

2 Beğeni

Umarım seriyi bu kapaklı olan versiyonuyla basarlar diğer kapakları pek iç açıcı değil :sweat_smile:

8 Beğeni

Aynen bu kapak çok iyi, görür görmez tekrar teyit etmeden hatırladığıma göre zihnimde iyi yer etmiş :smile: .

Hatırladığım kadarıyla 6-7 kitaplık bir seri oldu şu ana kadar. Bir yandan gelsin istiyorum, diğer yandan devamı adına gözüm korkuyor :smile: Hayırlısı bakalım, umarım satışı iyi olur da hızlıdan devam ederler.

5 Beğeni

Serinin yarım kalacağı kokusu burnuma geliyor fazla fazla Expanse den belli :unamused:

3 Beğeni

Son kitabı bu sene kasımda çıkıyor olması lazım. Yedinci kitabı Shadows upon time. Yazar hala novella falan da yazıyor sanırım dünyadan kesitler olarak minik minik gayet verimli birisi :sweat_smile:

3 Beğeni

Expanse de fazla satmadı diye bıraktılar

1 Beğeni

Expanse serisine 2026 yazına kadar tamamlayacağız mottosuyla başladılar. Basılacak 4 kitap için 12 aylık bir süre var. Tamamlanır bence.

Fletcher’a az kaldı bulacaksın onu İthaki biraz daha gayret.

Edit: @Furkan_Kaza malesef bir bilgim yok.

7 Beğeni

Umarım dediğin gibi olur. Peki yazarların yeni serisi hakkında bilgin var mı? O da İthakiden mi çıkacak?

3 Beğeni

Oha oha oha çok mutlu oldum

2 Beğeni

2024 Kasım ayında çıktı 4 ve 5 muhtemelen yine Ankara Kitap Fuarı ile İstanbul Tüyap Fuarı döneminde gelebilir.

3 Beğeni

İthaki yeniler;

14 Beğeni