Bu karton muydu…Başından beri neden otomatik olarak ciltli hayal ettim…
@alper Bilmem, ben bize söylemişler gibi düşünerek yazdım.
@Jeeundo Maalesef, ben de duyurduklarından beri kesinlikle ciltli, güzel bir baskı hazırlarlar diye düşünmüştüm. 🥲
Bence baskı güzel duruyor ve onu gören de ‘‘Ağlatacak kadar güzel duruyorlar.’’ gibi bir ifade olarak kullanmış.
Belki de verilen emek sonrası ortaya çıkan sonucu tatmin edici bulduğu için kendi durumunu betimlemek amacıyla yazılmıştır. Yani farklı senaryolarda da ben öyle pek ofansif bir şey görmüyorum.
Ciltli olsa tabii güzel olurmuş ama ben her durumda da tamamlanana kadar girmem bu seriye. Tamamlandığında da girer miyim bilmiyorum.
Yok yani onu anladım zaten de, azıcık kinaye yapmak istedim kitabı neden bu şekilde bastılar diye.
Asimov çevirileri bence hazırdı. İzin çıkar çıkar hızlı bir şekilde sırayla matbaaya gönderiyorlar sanırım.
O kadar haklı bir yorum ki…
Bu da basılmasının üzerinden 1 ay geçmeden soyulma sorunuyla gelmesin de… Gerçekten nefret ettim kitap almaktan şunların yüzünden
https://www.instagram.com/p/CN7-7u8JZJ-/?igshid=4iyof7iebn9s
Zülfü Livaneli’nin yeni kitabı Balıkçı ve Oğlu
Kitapları hem fiyat hemde boyut olarak hiç hoş değil. Bakalım ne kadar fiyat biçecekler.
@ali1234512 unutmayın ilk sırada ben varım, dün istek yapmıştım
Ejderha Mızrağı ve Drizzt. Bonus olarak da @Okuryorum’un belirttiği üzere Expanse serisi (hem tekrar basım, hem de serinin kalanı )
İnkılap karton kapakların fiyatları anormal değil gibi, sert kapak baskılar pahalı gibi ama anlaşılabilir.
Ebat konusunda daha iyi aslında kitaplık rafına iki sıra dizilir bu ebatlı kitaplar. ( Bu kısım şaka.)
Jüpiter’in Mirası ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Bugün sordum yakın zamanda beklemeyin dediler.
Okumadım ama çok beğendiğim superman red son’ın yazarının yazdığı bir seri. Ben kesin almayı düşünüyorum. İthaki mayısta 2 cilt çıkartacakmış.
Sanırım İthaki pandemi döneminde risk almak istemiyor. Garanti gördüğü işlere yoğunlaşıyorlar. Umarım iyi bir seridir. Ben de yeni yeni çizgi roman serileri almaya başladım. Yalnız dizisi gelen işin hemen kitaplarını basmaları benim biraz canımı sıkmaya başladı. Takvimi bu tarz yapımlarla doldurup Malazan’ı bu yüzünden ertelenmiyordur umarım. Zira fuarda tanıtmayı düşünüyoruz gibi bir şeyler söylemişlerdi diye hatırlıyorum.