Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

6 Beğeni

Runik Kitap bilgi serisi yeni kitaplar.

7 Beğeni
11 Beğeni

Ciltli versiyonunun gelmesine sevinemiyorum çünkü fiyat arşa çıkacak muhtemelen. Neyse bari umarım yan boyaması falan da vardır :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

En fazla 700 olursa kitapyurdu kampanyasıyla karton kapak fiyatına alırız abi.

1 Beğeni

Zümrüt Denizli Tress kitabını düşününce benzer olur gibi fiyatları. Bakalım Ekim ortası anca belli olur.

1 Beğeni

Katabasis almayı erteledik o zaman bir bakalım çok uçuk olursa karton alırız.

1 Beğeni

Ben zaten önceden birinden duyduğum için özel çalışma olduğunu kartona hiç pas vermedim. Bakalım kayda değer bir baskı olursa alırım yoksa karton alırım ben de.

1 Beğeni

11 Beğeni

Yeni bir yayınevi, Japon klasikleri serisi yapacakmış. Böyle giderse 10 yıl içinde Japon edebiyatının tamamı Türkçeye çevrilecek gibi.

5 Beğeni

1 Beğeni

En azından hızlı basıyorlar. Buna da şans vereceğim fırsat bulunca ama umarım yazar kendini geliştirmiştir.

3 Beğeni

2004 yılından sonra tekrar basımmış, alacağım ilgimi çekti.

2 Beğeni

Bunu basıyorlar ama keşke Zamanın Çocukları 3.kitabı bassalar daha iyi olurdu :sweat_smile:

9 Beğeni

Neden basmıyorlar bilen yok mu?

@Pyrewrath

3 Beğeni

Keşkee… @_OZ robot denetmenimizin gizli bağlantıları var, rica edelim öğrenebilecek mi acaba diye. @SJack Zamanın Çocukları 3’ü ne zaman basacaklarını sorabilir misin? :blush:

8 Beğeni

21 Beğeni

Aldığım bilgilere göre daha 1 senesi varmış 3. kitabın bize ulaşmasına. :smiley:

4 Beğeni

Öne aldırt, gücünü kullan :grin:

1 Beğeni

Benim kitaplar üzerinde hiçbir gücüm yok ama kitapların benim üzerimdeki gücünü tarif edemem.

4 Beğeni