1 sene sonra benim aklımda hikayesi kalmaz ki, beni geç benden çok önce 2 kitabı okuyup 3.kitabı bekleyenler var ![]()
Peki sene bitmeden vadettikleri diğer Çaykovskiler gelecek mi?
Daha önce sorulmuştu bu. Kaynağım resmi bir izin olmadan açıklayamam demişti. ![]()
Yazarın diğer kitapları da satılsın diye bence son kitabı özellikle çıkarmıyorlar. Durum böyleyse bu başka bir yayınevinin taktiğine benziyor ve hoş değil. Mesela ben diğer kitapları üçüncü kitap çıkmadan almayacağım. Umarım satış stratejisi değildir de çeviri vb konulardır.
Keşke daha çabuk gelse, kutulu set falan yapsalar, diğer kitapları neyse ama Zamanın Çocukları önemli bir seri.
@MelihAntepli Ben anlatırım, tam da aynı sebeple 2.yi okumuyorum. ![]()
@_OZ Ben de aynı şeyi umut ediyorum, ikinci bi İthaki’ye ihtiyaç yok.
@Okuryorum ilk kitabı ben ana sınıfındayken okuyup yorumlamıştı. Kendi de o zamanlar sanırım lisedeydi ![]()
Ne güzel yorumlamışım ya, hey gidi ben. Yalnız şaka bir yana 5 yıl geçmiş üstünden. ![]()
5 yıl mı dediniz. Bu iş ciddi ve can sıkıcı. 1 yıl daha var diyorlar.
Hani bu ay Oyunların Oyuncusu çıkacaktı?! Kelime şakasını yapmayacağım lütfen başka bir arkadaş yapsın. ![]()
@Lorien_archers Ekim’e bıraktılar. Oradan da Kasım’a kalır. Aralık’ta da Tüyap derken yeni yıla kalır gibi ![]()
İthaki’nin kitapları forumda nasıl duyurulur. Önce kapağın orijinali story yapılmışsa daha belki çevirisi bile yapılmamışken yeni çıkan kitaplarda paylaşılır. Sonra kapak uyarlaması story yapılmıştır burada hemen paylaşılır. Bandrol alınmıştır paylaşılır. Ön siparişe açılmıştır paylaşılır. 2 hafta sonra diğer internet sitelerine düşer paylaşılır. Bir kitabın gelişi 5 kez yeni kitap olarak paylaşılır.
Beklenti kendiliğinden oluşur.
Güzel tespit hocam. Bazen kendimi ithaki çalışanı gibi hissediyorum bu yüzden. Biraz da diğer yayınevlerinin kitaplarına beklenti oluşturalım.
Bir Sword of Kaigen vardı ne oldu ona? Incidents Around the House, Fifth Season, The Book that Held her Heart, Elder Race, Altın İmparatorluğu, Tyranny of Faith, You Like It Darker da vardı ne oldu onlara?
Bu kitaplar bir gün basılırsalar yeni kitap olacaklar ey ahali. Bu kitapları basarsanız yeni kitap başlığında paylaşacağız alıp okuyacağız eyy yayınevleri.
Sword of Kaigen– Çeviriden gelmiş ve iyi bir editör arıyorlarmış.
Broken Earth Serisi- Tüyap’a hazırlıyorlarmış.
Josh Malerman’ın kitabı ise çevirmen 3,4 gün önce çeviriye başladı. Hesabından duyurdu. Olimpos çıkaracak.
Diğerlerini bilmiyorum
James Islington basıldı ona bakarsan ama kimseden ses çıkmadı. Forumda bir kaç kişinin aldığını gördüm, çeviri güzel değilmiş. Akılçelen’in elinde patlayacak gibi sanırım. Üzerinde İthaki yazmıyorsa niye fantastik kurgu satılmıyor bu ülkede çözemiyorum ben.
The Book That Held Her Heart bir kaç aya gelir tahminimce.
Elder Race’i de bu seneye yetiştirebilirlerse harika olacak. Keşiş ve Robot okucaz daha.
Richard Swan’ın Kurt İmparatorluğu serisi var daha. Athica ilk kitabı çıkardı ama devamını getirmedi. Kim bilir belki sessiz sedasız devam kitaplarını çıkarmaktan vazgeçmiş bile olabilirler.
Ben bunu %20’de bırakmıştım. Fırsat bulsam devam etmeyi denerim.
Oyunların Oyuncusu Ankara Kitap Fuarında satışa çıkacak deniyor muhtemelen bu yüzden gecikti kitap.
Sword of kaigen bu sene gelirse çok iyi olur ya. Robert jackson bennet’in Tainted Cup kitabı hakkında bilgi var mı? Nemesis yayınlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam