Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Alışırsınız merak etmeyin. Etiket fiyatları yıldan yıla 70, 120, 200, 500 diye devam eder. Yüksek enflasyonla yaşamak böyle bir şey.

300 bin liraya simit almış insanlarız. Bu kadar abartmayın. :slight_smile:

6 Beğeni

Ciltliyi geçtim kaliteli karton kapak olsa ona da razıyız. Kitap çıktı diye deli gibi sevineceğim yerde fiyatı görmemle birlikte dumura uğradım.

6 Beğeni

Kadim Kanunlar kapağının yüksek çözünürlüklüsü paylaşıldı mı?

1 Beğeni

4.kitabın bu kadar dağıldığını görünce alamadım bu öyle değildir umarım :confused:

2 Beğeni

Ben bunu görünce beklemiştim ve 2 . baskıyı aldım, hiç bir sorun yok. O sorunlu baskı 1. baskı olabilir.

2 Beğeni

BKM’ye düşsünde iki Asimov’u da sipariş edeyim.

2 Beğeni

Yüzde elliyi bekleriz artık. Okunacak çok kitap var zaten.

2 Beğeni

Kadim Kanunlar şükür kavuşturana diyorum.

1 Beğeni

https://www.ilknokta.com/isaac-asimov/vakif-ve-dunya.htm

5 Beğeni

28 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş

Kadim Kanunlar’ın çıkmış olması sevindirici. En azından bir seriyi daha tamamlamış oldular. Kuzgunun Gölgesi, Merdivenler Kenti, Barut Büyücüsü’nden sonra uzun zamandır tamamladıkları ilk Y/A olmayan fantastik seri sanırım.

Tabii Kral Katili Güncesi ve Centilmen Piç Serisi’nin de basmadıkları kitabı yok ancak yazarlar tamamlamadı onları da.

Neyse, güzel bir indirim yakalarsam alıp okumak istiyorum fırsat bulduğumda. Darısı Destanlar Çağı ve Kara Prizma’nın başına diyelim.

Kadim Kanunlar için Nisan demişlerdi tuttu. Bakalım İşkencecinin Gölgesi 3. kitap da çıkacak mı yakın zamanda.

11 Beğeni

İthaki’nin tamamladığı seriyi bu sefer uçuk fiyat yüzünden ben tamamlamayacağım. Bir türlü ortada buluşamıyoruz. Sevsen olmaz, sevmesen olmaz. Güzel bir indirim görene kadar Kadim Kanunlar’ın hikayesi yarım kalacak. Alacak param var, hatta beni ekonomik anlamda şu anlık zorlamaz. Ama sadece kendi çıkarlarını düşünüp okurların cebine sahip çıkmamalarından usandım. Sadece 1 kitaba 50-60 liralar vermeye zorlamak terbiyesizlik. Ekonomisini pandemisini güzelce maske olarak kullanmaya devam ediyorlar. Keşke parası olan alsın mantığıyla yürümek yerine okumaya hevesi olan herkes okusun, biz de fazladan açgözlülüğümüzü bir kenara bırakalım diye düşünseler.

9 Beğeni

Bilmem kaç yıllık markanın 50 çevirmenin bir araya gelip çevirdiği kitabın ikiye bölünmüş baskısı.

28 Beğeni

2 Beğeni

Şaka gibi ama şaka değil…

5 Beğeni

Öykü derlemelerini biliyorduk da çeviri derlemesini ilk defa görüyorum.

24 Beğeni

İçerisi Kayserililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi.

11 Beğeni

30 Beğeni

Deli Dolu Yayınevi’ni takdir ediyorum. Hiç aksatmadan düzenli olarak basıyorlar. Diğer yayınevleri de örnek alsa keşke.

11 Beğeni

Ama böyle uzun seri yapacaklarını zannetmiyorum bitince. Kitap ciltleri çok inceldi bence değer de görmüyor zaten. Ama iş ahlakı sağlam yarı yolda bırakmayacak…

1 Beğeni