Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Şimdi arabacı ince diye ciltli basmayacaklar. Delirtir adamı bu alfa everest ya.

3 Beğeni
32 Beğeni

Sun eater umarım çok bekletmez

5 Beğeni

Malazan gibi bir basım serüveni olur bence.

4 Beğeni

Evet, çok bekletmemelerini ve daha da önemlisi seriyi yarım bırakmamalarını umuyoruz.

4 Beğeni

kitaplar malazan kadar uzun değil ama umarım o kadar uzun sürmez hepsinin basılması :smiley:

1 Beğeni

Çok güzel haber. 20202020

2 Beğeni

Malazan kadar uzun sürmemesi için 3-4 kitabın çevirisi hazır olması lazım. Şu an Malazan çeviri beklediği için geç çıkıyor, okurun şevki de kaçıyor beklerken. Çeviri hazırsa çatır çatır basılır biz de acaba tamamlanır mı demeden çatır çatır alırız. Çevirmeni bilgi verirse bu konu hakkında biz de ona göre aksiyon alırız bütçemizi ve vaktimizi ayırıp. Yayınevine güven kalmadı malesef.

En çok beklediğim Reynolds’lar. Bu seri hızlıca basılıp çok satar da yazarın diğer kitaplarını da görürüz inşallah.

Bob’tan haber gelmediğine göre salacaklar galiba.

Edit: Listede Between Two Fires ve Black Tongue Thief kitaplarının yazarı da var ama onun çıkacak kitaplarını paylaşmamışlar ayıp ama. :smiley:

12 Beğeni

Sun Eater, Malazan ve Expanse serisini aynı kişi çeviriyor ve çevirecek dolayısıyla çok geç sürelerde tamamlanacağını düşünüyorum. Ayrıca İthaki böyle bir yazar stoku yaptığına göre alelacele basıp bitirmez, upuzun yıllara yayacaktır bunları :slightly_smiling_face: Ki bu yolda kayıplarda olacaktır muhtemelen.

13 Beğeni

6 Beğeni

Üniversiteye tekrar hazırlanırken fırsat buldukça bu yazarın vampirli bir serisini okumuştum. Hayatımda okuduğum en sürükleyici serilerdendi sanırım. Şimdi hiç bir şey hatırlamıyorum gerçi. Yeniden okumaya kalksam büyük ihtimal çok vasat bir tecrübe olur ama o zamanlar görevini iyi yapmıştı. :d

2 Beğeni

Keşke bunlardan önce yarım bıraktıkları kameron hurley, joe abercrombie, daniel abraham, mark lawrence gibi yazarların kitaplarını çıkarsalardı.

5 Beğeni

Keşke ama Pegasus işte kafasına nasıl eserse öyle yapıyor. Ben de doğruluk kılıcı serisini bekliyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Özellikle Mark Lawrence’a çok ayıp ediyorlar. İlk serisi öyle az da satmadı hani.

2 Beğeni

@Furkan_Kaza vallahi saydıklarım arasında unutmuşum terry goodkind’ı. Sapkowski’nin hussit serisi de yarım kaldı. Eminim daha unuttuğum çok seri vardır :pensive_face:

@annihilator o kadar çok katılıyorum ki size diyecek başka bir şey bulamıyorum.

4 Beğeni

14 Beğeni

Şöyle güzel kitaplar çıkmış.

Yazarın Empire of Wolf serisinin ilk kitabını Athica basmıştı. Devamını getirmediği için yazıklar olsun. Yukarıdaki kitap da Great Silence serisinin çıkan 2. kitabı.

Reis durmuyor. Biri alsın artık şu yazarı.

Serinin 8. kitabı da çıktı. Toplam 9 kitap olacakmış ve 9. kitap iki parça halinde çıkış yapacakmış. Seriyi alan yayınevine şimdiden kolaylıklar dileriz. Kısa sürede tamamlarlar inşallah seriyi.

Buradan Epsilona da yazıklar olsun Katiller Vakti’nin kalan 2 kitabını basmadığı için.

Konusu ve kapağı ilgi çekici. Expanse, Children of Time severler falan diyor. Konusundan anladığım mollalar uzayda da terör estiriyor.

15 Beğeni

Mart Dinniman’ın hakları Juno tarafından alındı.

4 Beğeni

Richard Swan, Kralların Adaleti’nin yazarı arkadaş değil miydi? Adı aklımda kalmış.

3 Beğeni

Oydu. Bende var o kitap ama zaman kaybı olmasın diye okumuyorum. Birkaç kez devamı için yazdım ama Instagram’da pek ilgilenilmiyor, cevap verilmiyor.

1 Beğeni