Dark Age’den hâlâ haber yok. Neyse, beklemeye devam…
Netflix uyarlamasını da izleyeceğimiz “Sonuncular” romanıyla hatırı sayılır okur kitlesine ulaşan Hanna Jameson, polisiye, psikolojik gerilim ve distopyanın kesiştiği sürükleyici bir macera sunuyor.
Yakında Çınar’da!
Hayret ya ilk defa bir yayınevi kocaman NETFLIX yazmamış kapağa. Demek ki bu şekilde de basılabiliyormuş.
HAY Yeni kitap
Modern Klasikler için Sert kapak baskılar
Modern Klasikler için Yeni kitap
Türk Edebiyat Klasikleri için Yeni kitap
İşte bu.
Tam paylaşmaya gelmiştim
O zaman Deli Kurt’u da ben paylaşayım.
Aslan Ötüken be. İkişer tane almama rağmen kargo ödemem dışında müthiş alışveriş
Düzenli bir gidişatı olacağına güveneceğim bir yayınevi olsa aslında baya beğeniyorum yeni kapakları. Ama birkaç sene sonra da bunların değişmeyeceği garantisi yok maalesef .
Benim devam etmememin en önemli sebebi de çeviri. Kapaktır, yazıdır falan hepsini boşverebilirdim. Ama bilmem kaç tane çevirmenin çevirdiği kitaptan ne hayır geleceğinden emin değilim.
Video uzun ama 18:40 dakikasında. Dün karşıma çıktı baktım durdum. ) Kitabın ikinci cildinin Rusya’daki baskısı. Fiyatı da 77 TL ye denk geliyor. Önceki kitap kapağından da belli Zaman Çarkı serisinden.
Adamlar Parlayan Sözler’in yeni kapaklısını basmadan büyük bir yayımcılık atılımı ile birinci kitaptan sonra direkt üçüncü kitaba geçtiler vallahi helal olsun.
Oathbringer’ın eski kapağı daha güzeldi.
Bir de stok bitmesini beklemek var. Ticari açıdan bilemiyorum ama bence doğru olan böyle bir fikir varsa topluca değişikliğe gitmektir.
Şimdi 2. kitabı basana kadar diğer kitapların yeni baskıları bitecek ve döngü tekrar başlayacak.
@Jeeundo Düzgün çeviriden vs. umudumu kaybedeli çok oldu. Şu an sadece düzenli bir şekilde basılsa yeter seviyesine düşürdüm çıtamı .
Şimdi benim elimde 1.kitap var, 2 ve 3 'ü almadım yeni baskılar için. Şimdi bunlar üçüncü kitabı bastı ben adamlara güvenmediğim için ikinci kitabı bekliyordum üçüncüyü de almak için. Dolayısı ile bu strateji ben ve benim gibileri ve yayınevine güveni olmayanları direk engelliyor. Stoklarda yerli yerinde duruyor
Bu en doğru yaklaşım bence de, hele adınız “güvenilmez” e çıktıysa.
Bence serinin eski kapakları komple daha güzeldi. 🥲
Biz de Rhythm of War için bekliyorduk. İşimiz Akılçelen’e kaldıysa Ohooo… Bu kafayla o telifleri nasıl alıyorlar, ben en çok onu merak ediyorum aslında.
Yeni
Yazar bu kadar tanınmamışken bir şekilde aldılar şimdi de bırakmıyorlar.
Hem 6.45 yayınlarından hem de 64 sayfa kitabın etiket fiyatı 27tl