Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Alınacak kitaplar biriktikçe birikiyor, ama cüzdanın içi aynı oranda büyümüyor…

26 Beğeni

Polisiye için güzel haberler.

5 Beğeni

Bahsedilen seri:

Çinli bir dedektif olan Li Yan ve Amerikalı bir patolog olan Margaret Campbell’in Pekin’deki maceralarını anlatıyor.

3 Beğeni

Ötüken sadece Yüzbaşının Kızı uzun öyküsünü basmış, bunun yerine İş bankası HAY baskısı tercih edilebilir.

7 Beğeni

Ötüken indirimi bitmiş kaldık öyle.

2 Beğeni

Yüzde 35 ile kitapambarı’ndan alırız artık.

1 Beğeni

Üzdü. Neyse artık. :frowning:

2 Beğeni

Ciltli Nihal Atsız baskıları sert mukavva kapak gibi geldi bana.

Ben Dünya Klasiklerini alacağım ama klitapambarı kargo 150 TL üzeri bedava olduğu için biraz kitapların birikmesini beklerim bu arada belki bir yerlerde yüzde 35 üzeri indirim olabilir. :slight_smile:

2 Beğeni

Polisiyeye doyamıyoruz.

9 Beğeni

Takım forması gibi ne bulmuşlarsa sıkıştırmışlar kareye. :joy:

9 Beğeni

Hollanda 2. Lig formaları geldi aklıma😂

2 Beğeni

İngilizce ders kitapları gibi kapak.

1 Beğeni

Benzer işler

@alper evet sert mukavva kapak. Ben de yüzde 44 ten almamıştım 150 lirayı bulamadım diye. Pişmanım.

11 Beğeni

5 sene sonra tekrar baskı. (Bu başlıkta daha çok görülür diye buraya bırakıyorum)

9 Beğeni

Bedenin tarihi için twitter üzerinden daha önce tekrar baskı yapılmasını isteyen çok kişi görmüştüm. Yky tarafından basıldığında zaten 12 yaşındaymışım o yüzden pek fazla bilgim yok :slight_smile: ama dikkatimi çekti hakkında bilgi edinebilecegim inceleme var mıdır? Talep cok fazla merak ettim açıkcası

1 Beğeni

şömizli modern

11 Beğeni

40 Beğeni

Uzun bir süre sonra İBK’den kitap alacağım.
Asimov, İthaki’ye karşı olan tepkimi ne yazık ki bozuyor.
Bu da başka bir yeni kitap:

31 Beğeni

İthaki bombalamaya başlamış.

1 Beğeni

Bu kitabın “Asimov Kitaplığı” serisinde olması lazım. Alfa’nın PKD ve Lem’de yaptığı gibi Asimov’un tüm kitaplarının kendine ait serisinde olması gerekir. “Ben, Robot” BKK içinde çıkmıştı ama o zamanlar daha “Asimov Kitaplığı” ortalıkta yoktu.

14 Beğeni