Alınacak kitaplar biriktikçe birikiyor, ama cüzdanın içi aynı oranda büyümüyor…
Bahsedilen seri:
Çinli bir dedektif olan Li Yan ve Amerikalı bir patolog olan Margaret Campbell’in Pekin’deki maceralarını anlatıyor.
Ötüken sadece Yüzbaşının Kızı uzun öyküsünü basmış, bunun yerine İş bankası HAY baskısı tercih edilebilir.
Ötüken indirimi bitmiş kaldık öyle.
Yüzde 35 ile kitapambarı’ndan alırız artık.
Üzdü. Neyse artık.
Ciltli Nihal Atsız baskıları sert mukavva kapak gibi geldi bana.
Ben Dünya Klasiklerini alacağım ama klitapambarı kargo 150 TL üzeri bedava olduğu için biraz kitapların birikmesini beklerim bu arada belki bir yerlerde yüzde 35 üzeri indirim olabilir.
Takım forması gibi ne bulmuşlarsa sıkıştırmışlar kareye.
Hollanda 2. Lig formaları geldi aklıma😂
İngilizce ders kitapları gibi kapak.
Benzer işler
@alper evet sert mukavva kapak. Ben de yüzde 44 ten almamıştım 150 lirayı bulamadım diye. Pişmanım.
Bedenin tarihi için twitter üzerinden daha önce tekrar baskı yapılmasını isteyen çok kişi görmüştüm. Yky tarafından basıldığında zaten 12 yaşındaymışım o yüzden pek fazla bilgim yok ama dikkatimi çekti hakkında bilgi edinebilecegim inceleme var mıdır? Talep cok fazla merak ettim açıkcası
şömizli modern
Uzun bir süre sonra İBK’den kitap alacağım.
Asimov, İthaki’ye karşı olan tepkimi ne yazık ki bozuyor.
Bu da başka bir yeni kitap:
İthaki bombalamaya başlamış.
Bu kitabın “Asimov Kitaplığı” serisinde olması lazım. Alfa’nın PKD ve Lem’de yaptığı gibi Asimov’un tüm kitaplarının kendine ait serisinde olması gerekir. “Ben, Robot” BKK içinde çıkmıştı ama o zamanlar daha “Asimov Kitaplığı” ortalıkta yoktu.