Sanırım, seri olmayan kitapları BK Klasiklerinde, serileri ise Asimov kitaplığında basacaklar.
İndirimin son gününde sert kapaklı kitaplar için indirimli fiyattan ön sipariş açmışlardı. Kaçırmanız kötü olmuş. Çok şükür ki ben yetiştim.
Darısı başınıza.
Takip edenler için, bir süre önce kitap yazmaya ara verdiğini söyleyen Türk Tarihi yazarlarından “Destancı” Ahmet Haldun Terzioğlu, Panama Yayıncılıktan ayrılarak Efsus Yayınları ile 10 kitaplık anlaşma yapmış. Bu on kitaplık paketin ilk kitabı yeni “Göktürk Destanı” serisi Aşina Soyu yakında çıkacağını açıkladı. Şimdilik tek kitap mı yoksa ikiye bölünerek mi basılacağı belirsiz ki yazar okurlarına danışmak adına da bir paylaşım yaptı.
Yeri gelmişken forumdaki arkadaşlara da sorma istiyorum. Birçok Türk Tarihi romancısı Panama dan ayrılarak Efsus’a geçiyor. Efsus yayınları ile ilgili bilgisi olan var mı? Nedir bu toplu halde göç sebebi, Panama ya bir şeyler mi oluyor acaba?
Modern Türk Edebiyatı Klasikleri numara 4 ![]()
Acaba Pegasus Hyperion’un devam kitaplarını basacak mı? Instagram’dan sordum cevap vermediler.
Evet gelecek. @Everfever söylemişti. Hatta Terror gibi diğer kitapları da gelecek. Fakat Hyperion öncelikli.
Teşekkür ederim. Bi an umutsuzluğa kapıldım.
Böyle bazı kitapları anında yayınlayabiliyor ya…Kalıyorum olduğum yerde. Aklıma çıkması için yalvardığımız seri devamları geliyor.
Çok doğru ama bu kitap neredeyse fotoğraflardan oluşuyor, çok az yazı var. 
Bunu bilmiyordum. Ben diğer ünlülerin kitapları gibi uzun uzun anlatıyor sandım. Yine de gıcık hareket
.
Yok yok, klasik fotoğraflı otobiyografi kitapları gibi bol bol fotoğraflı.
Asla beklemiyordum bu kitabın çevrilmesini doğrusu. 
Maymun ve Öz çocuk kitabı mı? Kapağa göre öyle heralde.
Bu seri kaç kitaba ulaşmış, başlığı yoksa @fortknoxt’ı göreve davet ediyorum.
Gerçekten de gördüğüm en kötü kapaklardan biri.
Serinin 3. kitabı. Fakat ben bu seride potansiyel görmüyorum. 10 kitaba kadar bile dayanamaz bence. İthaki Bilimkurgu Klasiklerinin telifsiz versiyonu gibi.
Kitapambarı’na ne zaman geliyor kitaplar?