Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kapakları güzel karakteristik fırlama young adult fantasy kapaklarına benzemiyor. Taht Oyunları keza Amerikan kapaklarından farklı bu videoda farklı kapakları anlatmıştı Turgut Uç.

3 Beğeni

Kitapla çok alakasız oyundan almışlar ya djdj

Hele son kitap dizinin logosu :roll_eyes: sinir ediyor beni

3 Beğeni

Silahı belinden çıkarıyorsan sıkacaksın diyorsun yani :pensive_face:

1 Beğeni

Witcher 3 oyunu çıkana kadar Türkiye’de derin fantastik okuyucuları biliyordu seriyi keza ülkemizde oyunu popüler yaptı ki seri basıldı. Bu yüzden kapağında oyundan görseller var tanıyıp alsınlar diye.

1 Beğeni

Evet. Kitabın ilk kısmı on bölümden oluşuyor. İkinci kısmı da 11 ile 22. bölümleri kapsamakta. Doğu-Batı Yayınları kitabın ikinci kısmını yıl bitmeden yayınlayacak diye hatırlıyorum.

2 Beğeni

https://www.kitakitap.com/10-numarali-odanin-gizemi-p280195

https://www.goodreads.com/book/show/150444427-the-vacancy-in-room-10?ac=1&from_search=true&qid=VBddFtwy04&rank=2

7 Beğeni

https://www.kitapyurdu.com/kitap/golf-sahasinda-cinayet/764055.html?filter_name=Golf+masasında+cinayey&s_token=8feade2d298c67655296ed4129fd37c398c2c09196c3d69805e9c67f82032770&s_time=1786372906

13 Beğeni

Sonunda geldi W4YNE, o gün bu günmüş :+1::partying_face:

1 Beğeni

2 ay sürdü gelmesi ancak sonunda geldi :partying_face:

Bu arada bu kitap Dersimiz Cinayet romanının tam metin hali.

5 Beğeni

Çeviriyi kim yapmış belli mi? Dersimiz Cinayet’i Gönül Suveren çevirmiş.

2 Beğeni

Evet, üstelik Dersimiz Cinayet romanını 6 - 7 sene önce kadar okumuştum. Bazı bölümlere kısa yer verilmesi beni şaşırtmıştı (Aynı durum “Büyük Dörtler” için de geçerli). Bazen buraya nasıl geldim duygusunu da yaşıyordum. Kısacası, kuşa çevrilmiş bir metin okuduğumu, okurken anlıyordum. Romanının sonunu bilsem de, tam metin haliyle okumak için sabırsızlanıyorum.

Not: Gönül/Gülten Suveren çevirili Agatha Christie romanlarından uzak durun, okumayın, okutmayın.

8 Beğeni

Çiğdem Öztekin çevirmiş.

@Ezheret Okumamaya özen gösteriyorum ancak bazen kitap kendine çekiyor :blush:

Keşke hızlı el atıp kalan eksik kitapları da tam metine çevirseler..

3 Beğeni

Çiğdem Öztekin, bir yerde (belki bu forumda okumuş olabilirim), bir yazısında Altın Kitaplar Yayınevi için Agatha Christie’lerin tamamının tam metne dönüştürülmesini umut ettiğini söylemişti.:folded_hands:

Çiğdem Öztekinli Agatha Christie çevirilerini çok akıcı ve başarılı bulsam da -bilmiyorum fark ettiniz mi- tek gözüme batan özelliği “olasılıksız !” sözcüğünü çok sevmesi ve neredeyse her paragrafta kullanması. Okurken her "olasılıksız! " sözcüğünü gördüğüm yerde iç sesim onu otomatik olarak "İmkansız! " diye seslendiriyor. Yani benim nazarımda Olasılıksız!, diye yazılır “İmkansız!” diye okunur :grinning_face_with_smiling_eyes:

6 Beğeni

Agatha Christie’ler kendine çekiyor çünkü kitapların kapakları da çok çok güzel.

Evet bir an önce tam metinlere kavuşurlar inşallah…

4 Beğeni

İyi. Alınır o zaman. Suveren çevirilerinden uzak duruyorum.

4 Beğeni

Magus’tan olaganüstü kitaplar geliyor. Ballingrud ve de Deneysel Film en merak ettiklerim.

10 Beğeni

Ay Gotiği Üçlemesi ilgimi çekti. Çıkışını yapsın da konuşalım.

7 Beğeni

Oldukça ilgi çekici hem de. Yurtdışında çıktığından beri radarımda ama çevrileceğine ihtimal vermiyordum. Neyseki Magus kitap yetişti imdadımıza.

5 Beğeni

Bu arada 20.000 mesajı yazan kişi olduğunuz için de ayrıca tebrik ediyorum :partying_face::tada::rofl:

6 Beğeni

İyi denk gelmiş. Yaklaşık 16 senedir forumdayım. Eskiden yeni kitapları daha sık takip edip paylaşırdım. Şimdi o performansım olmasa da 20000. mesajı benim atmam hoş bir sürpriz oldu. Herhangi bir anlamı olmasa da. :sweat_smile::star_struck:

7 Beğeni