Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

2 saat olmuş, sormuşsundur diye düşünüyorum :smiley:

2 Beğeni

Soruyorum ama ulaşamıyorum. :smiley:

3 Beğeni

Ulaşmışındır da onlara söyleme demişlerdir :joy:

3 Beğeni

Kapağı ve tarihi kendine saklıyor :blush:
Hayır hangi robota soru sorsan anında cevap alırsın ama bizimkisi bozulmuş anlaşılan :sweat_smile:

4 Beğeni

Robot yasasına göre belki bizi korumak için söylemiyordur :joy: Kapak gözüktüyse tahminim 10 güne çıkar diye düşünüyorum, bakalım. Fiyatı da düşündürmüyor değil.

2 Beğeni

Cevap vermezse fişini çekerim :face_with_hand_over_mouth:

Etiket fiyatları 1400/1500 TL olacak gibi geliyor.

%50 indirimle ön siparişe açmaları iyi olur olmayacağı için yine de yazmak istedim :sweat_smile:

3 Beğeni

Öyle olur mu hocam hiç?! Duymamış olayım. Malazan 8 diye 14 aydır yanıp tutuşan bizlerin ateşini yüksek fiyatla söndürmek varken niye %50 ile açsınlar eli?

4 Beğeni

O dediğin ciltsiz için değil mi? Ben 1200 falan bekliyorum ciltsizi çünkü :sweat_smile:

1 Beğeni
  1. kitap şu an 1200 TL. Bundan yüksek olacaktır.

@Lorien_archers okuyucun ateşi sönmez :star_struck:

2 Beğeni

YKY ve Kırmızı Kedi yeniler;

13 Beğeni

Bu hafta da Donna Tartt’tan GİZLİ TARİH gelmiyor…

İthaki “Karanlık Kitaplık” serisini de saldı anladığım kadarıyla, ne zamandır yeni kitap eklenmiyor.

5 Beğeni

Gelsin bakalım. Bu hafta ön siparişe açılır gibi.

https://www.goodreads.com/book/show/567678.The_Wasp_Factory?ac=1&from_search=true&qid=HSseDTYP4U&rank=1

18 Beğeni

Biz bunu okuduk yeni bir şeyler gelsin. :slight_smile:

3 Beğeni

Yeni şeyler de geliyor da %50 indirim gelse iyi olacak. Biriken kitaplar çok oldu :blush:

3 Beğeni

Temmuz da gelmişti yüzde 50 kampanya. Benim tarafta çok biriken yok bu nedenle. :slight_smile:

1 Beğeni

8 Beğeni

https://www.goodreads.com/book/show/57210673-the-nameless-ones

@alper Ağustos ve bu ayda çıkacaklarla birikenler oldu/olacak. Temmuz’da aldıklarımız aldık ama eksikler var hala :blush:

5 Beğeni

Yıllar önce okudum. Çok güzel kitap.

2 Beğeni

25 Beğeni

Between two fires ve empire of silence bu ay çıkar umarım :melting_face:

9 Beğeni