Duyuru mu satışı da başladı mı, bilginiz var mı acaba?
Şimdilik Ayrıntının kendi sitesinde var sanırım.
Ayrıntı doğru düzgün bir indirime girse.
Teşekkürler, sipariş vereyim hemen.
Maalesef kendi sitesinde %25 indirim. Kitabın fiyatı da çok yüksek. 60 TL etiket.
Pegasus V.E.Schwab’ın Vahşi kitabının ikincisini ne zaman basacak bir bilgi var mı? Yazarın diğer üçlemesinin de 2 kitabı basılmış son kitap ne zaman çıkar acaba? (Sihrin en koyu tonu)
Daha önce İngilizce okuduğunuzu varsayarak çeviri karşılaştırması bekliyorum.
Maalesef okumadım. Orijinalini almayı düşünüyordum diğer 3’lemesi ile birlikte, ben alana kadar Türkçesi çıktı.
Pek övülen bir kitabı değil ama Erikson’ın. Hatta Malazan sonrası okuyanlar için ufak çaplı bir hayal kırıklığı bile oluyormuş (beklentiler arşa çıktığı için).
Etiket fiyatı: 55 TL
Kurt Vonnegut kapakları şakaysa hoş değil Şaka olmalı değil mi? Şakadır yani. Şakadır şaka.
Can yayınlarındaki diğer Vonnegut kitaplarına kıyasla yazarın soyadının tam yazılması dışında gözüme pek hoş görünmedi bu yeni kitaplar /:
Altın Çağ çizgi roman kapakları gibi olmuş.
Tek ben mi sevdim acaba . Basılı hallerini görmeyi çok merak ediyorum.
Oldukça farklı bir tasarım olmuş, sevdim mi yoksa garipsedim mi emin olamıyorum
Ben de sevdim. Eski afişlere benzemiş. “Orduya katılın” gibi olanlara.
Kurt Vonnegut kapakları çok hoş olmuş. Böyle renkli kapakları çok sevmem ama retro çizgiroman havasını beğendim. Çok daha güzel olabilir miydi, olurdu ama eski kapaklardan daha güzel olduğu ortada.
Vonnegut kitaplarının kapakları propoganda çizgi romanlarının kapaklarını anımsatıyor, değişik olmuş ama etiket fiyatları ciddi pahalıymış. Can kolay kolay %50’de görmüyor.
Ben de çok beğendim. Better Call Saul introsu gibi kapak. Mis gibi retro.