Akşam olunca ciddiye alınmıyor neden mi zamanında çok yalan söyledi ve hala yalanın dibine kadar haber yapıyorlar.Bu gibi şifreleme olaylarının kitaplara vs başka şeylere gizlenmesi neden şaşılacak bişey onu da anlamadım senin karşında başka bir devlet ile iş yapan bir örgüt var her türlü yol zaten işlenmiştir.Önemli olan o igrenç yapının bu ülkeye verdiği zararın aynısını onlardan sonrada aynı şekilde seçilmişlerin yapması bu hainliği görmeyip kitaplardan çımpızla bişey aramak gülünç valla
Latife Tekin kitapları da çıkmışken Can’dan kitap alacaksanız Kidega’da Can kitapları yüxde 40 indirimli
Başımıza bir gelecek var diyordum, geldi. Bravo ithaki, elinde ne varsa sür piyasaya bir anda. Diğer alınacaklarla beraber sepet toplami ay sonuna yakışan bir tutar olmadı. Sevinmekle üzülmek arasında bir noktada kaldım. Çekilen resti gorecegiz el mecbur. Diğer aya indirim oranı değişir falan diye kendimi gazlayarak kresi kartımı aldım elime hadi hayırlısı.
Rüyet Derviş Zaim’in ikinci kitabıymış, Rüyet kitabını alan okuyan olursa, kitap için düşüncelerini foruma yazacak olursa mesajına benim ismimi de etiketlerse sevinirim.
Babil linkleri;
Sadık Hidayet’in telif hakkı YKY’den İletişim’e geçmiş o halde.
Düzeltme : Kör Baykuş’u birden fazla yayınevi basmakta olduğunu fark ettim. O eserine özgü bir durum sanırsam.
Normalde bir yazarın ölümünün ardından 70 yıl geçince kitaplarının telifleri doluyor. Sadık Hidayet’in ölümünden ise 68 yıl geçmiş ama kitaplarını herkes basabiliyor. Bunun nedeni İran Uluslararası Telif Yasaları’na uymuyor, mesela 2019 yılında çıkan bir kitabı telif ücreti ödemeden direkt çevirip yayınlıyorlar karşılığında ise İranlı yazarların telif süresi yazar öldükten 30 yıl sonra sona eriyor. Altaki linkten daha detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.
Sadık Yemni’den yeni bir kitap
Muska ile tasavvufi fantazya yazmıştı Sadık abi. Bu sefer de tasavvufi bilimkurgu yazmış anlaşılan
Kitabın açıklamasını okuyunca açıkçası ilgimi çekti. Daha önce okumadım. Ancak devam kitabı gibi bir açıklama vardı metinde.
İstanbul’da yapılması planlanan bir bombalı eyleme engel olarak dikkatli gözlerin ilgisini çeken firari yapay zekâ, Kars’ta yeniden ortaya çıkmak üzeredir. .
Kitabı listeme aldım. almayı düşünüyorum.
Devam kitabı değil aslında. Sanırım kurguyla ilgili bir pasaj bu. Yapay zeka kitabın başında İstanbul’da, sonra Kars’ta ortaya çıkıyor herhalde.
Bende öyle düşündüm ilk başta, aklıma da kurt düştü. İyi bari kitabı alıp okumak lazım o zaman. İstanbul’da geçen bilimkurgu olunca ilgimi çekiyor.
Teşekkürler