İthaki’den çıkacak olan bir bilimkurgu kitabı. Jaroslav Kalfar - Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu.
İlgili linkler.
İthaki’den çıkacak olan bir bilimkurgu kitabı. Jaroslav Kalfar - Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu.
İlgili linkler.
Aman kafa karışıklığı olmasın, Bilimkurgu Klasikleri adı altında çıkmıyor. Bağımsız bir kitaptır. Bilgi notu olarak paylaşayım.
Bohemia ülke değil miydi yahu?
Doris Lessing’in “Argos’taki Kanopus Arşivleri” serisinin 3. kitabı olan “Sirius Deneyleri” isimli kitabı Deli Dolu yayınlarından çıktı.
Daha önce Çivi Yazıları yayınevi tarafından 1999-2000 yıllarında serinin sadece ilk 4 kitabı yayınlanmıştı.
https://www.reddit.com/r/Fantasy/comments/8mlhmt/rip_gardner_dozois/
George Martin ile hazıradıkları derlemelerden tanıdığımız Gardner Dozois ölmüş. Yeni kitap haberi değil ama nereye paylaşacağımı da bilemedim. Aslında kitap harici haberlerin paylaşıldığı bir konu açılsa fena olmaz, varsa da bulamadım. @magicalbronze
Burada paylaşabilirsiniz.
Daha önce görmemiştim konuyu, teşekkürler.
“Yerli Bilimkurgu Yükseliyor” ekibi olarak, ilk önce online olarak yayınladığımız “Yerli Bilimkurgu Yükseliyor - Bilimkurgu Öykü seçkisi 2018” çok yakında kitap olarak çıkıyor.
M. İhsan Tatari’ye yazmış olduğu arka kapak yazısı için teşekkür ediyorum.
Rica ederim efendim. Benim için bir onurdu Asıl ben teşekkür ederim.
Derlemenin fiziksel olarakta “Ben varım ve buradayım.” demesi gerekiyordu. Tamam, internet büyük nimet. Ama iş, ortaya konanı sergilemekse, internetle sınırlı kalınmamalıydı zaten. Öbür türlü, aynı nimet “Ararsan bulabilirsin.” oyununu eder, derleme de bir süre sonra keşfedilmeyi bekler hale gelirdi.
İlk yayınlandığında tebrik etmemiştim -nereye yapılacağını bilmediğimden. Bu vesileyle derlemeye katkı sağlayan ve desteğini esirgemeyen herkesi tebrik ederim.
Çıkış tarihi net belli mi. Çoğu siteye baktım bulamadım.
Bildiğim kadarıyla kitap baskıda ama birkaç gün içinde baskı işleri bitebilir diye tahmin ediyorum. Kesin çıkış tarihini burada paylaşacağım.
Artık fiziksel olarakta varız ve buradayız. Sayılı günler kaldı. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Centilmen Piçler serisi 4. kitap Thorn of Embarlain için Alman yayıncıdan çıkış tarihi iddiası.
https://www.reddit.com/r/Fantasy/comments/8tr24l/german_publisher_the_thorn_of_emberlain_genleman/
10 Aralık’ta çıkacağını söylemiş.
@mit
Mutluluktan havalara uçabilirim!
Keşke çıksa. Ama Reddit’te başlığı açan arkadaşın da dediği gibi, öyle bir şey olsaydı ilk önce Scott Lynch açıklardı bunu. Yine de umut fakirin ekmeği, bekleyip göreceğiz
Stephen King - Uyuyan Güzeller 9 Temmuz’dan sonra bizimle