Yeni Kitap Haberleri

İthaki’den çıkacak olan bir bilimkurgu kitabı. Jaroslav Kalfar - Bir Astronotun Sonsuz Yolculuğu.

İlgili linkler.

6 Beğeni

Aman kafa karışıklığı olmasın, Bilimkurgu Klasikleri adı altında çıkmıyor. Bağımsız bir kitaptır. Bilgi notu olarak paylaşayım.

3 Beğeni

Bohemia ülke değil miydi yahu?

3 Beğeni

Doris Lessing’in “Argos’taki Kanopus Arşivleri” serisinin 3. kitabı olan “Sirius Deneyleri” isimli kitabı Deli Dolu yayınlarından çıktı.

1. Kitap : Şikeste
  2. Kitap : Evlilikler
  3. Kitap : Sirius Deneyleri

Daha önce Çivi Yazıları yayınevi tarafından 1999-2000 yıllarında serinin sadece ilk 4 kitabı yayınlanmıştı.

5 Beğeni

https://www.reddit.com/r/Fantasy/comments/8mlhmt/rip_gardner_dozois/
George Martin ile hazıradıkları derlemelerden tanıdığımız Gardner Dozois ölmüş. Yeni kitap haberi değil ama nereye paylaşacağımı da bilemedim. Aslında kitap harici haberlerin paylaşıldığı bir konu açılsa fena olmaz, varsa da bulamadım. @magicalbronze

3 Beğeni

Burada paylaşabilirsiniz.

6 Beğeni

Daha önce görmemiştim konuyu, teşekkürler.

3 Beğeni

“Yerli Bilimkurgu Yükseliyor” ekibi olarak, ilk önce online olarak yayınladığımız “Yerli Bilimkurgu Yükseliyor - Bilimkurgu Öykü seçkisi 2018” çok yakında kitap olarak çıkıyor.

M. İhsan Tatari’ye yazmış olduğu arka kapak yazısı için teşekkür ediyorum.

10 Beğeni

Rica ederim efendim. Benim için bir onurdu :slight_smile: Asıl ben teşekkür ederim.

4 Beğeni

Derlemenin fiziksel olarakta “Ben varım ve buradayım.” demesi gerekiyordu. Tamam, internet büyük nimet. Ama iş, ortaya konanı sergilemekse, internetle sınırlı kalınmamalıydı zaten. Öbür türlü, aynı nimet “Ararsan bulabilirsin.” oyununu eder, derleme de bir süre sonra keşfedilmeyi bekler hale gelirdi.

İlk yayınlandığında tebrik etmemiştim -nereye yapılacağını bilmediğimden. Bu vesileyle derlemeye katkı sağlayan ve desteğini esirgemeyen herkesi tebrik ederim.

5 Beğeni

Çıkış tarihi net belli mi. Çoğu siteye baktım bulamadım.

3 Beğeni

Bildiğim kadarıyla kitap baskıda ama birkaç gün içinde baskı işleri bitebilir diye tahmin ediyorum. Kesin çıkış tarihini burada paylaşacağım.

5 Beğeni

Artık fiziksel olarakta varız ve buradayız. Sayılı günler kaldı. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

5 Beğeni

Centilmen Piçler serisi 4. kitap Thorn of Embarlain için Alman yayıncıdan çıkış tarihi iddiası.
https://www.reddit.com/r/Fantasy/comments/8tr24l/german_publisher_the_thorn_of_emberlain_genleman/
10 Aralık’ta çıkacağını söylemiş.
@mit

5 Beğeni

Mutluluktan havalara uçabilirim!

8 Beğeni

Keşke çıksa. Ama Reddit’te başlığı açan arkadaşın da dediği gibi, öyle bir şey olsaydı ilk önce Scott Lynch açıklardı bunu. Yine de umut fakirin ekmeği, bekleyip göreceğiz :slight_smile:

4 Beğeni

FB_IMG_1530285762218

11 Beğeni

Eğer başka bir aksilik çıkmazsa bir hafta içinde raflarda.

13 Beğeni

Kitabımız kitapyurdu.com da satışa çıkmıştır. Okuru bol olur umarım.

7 Beğeni

Stephen King - Uyuyan Güzeller 9 Temmuz’dan sonra bizimle :wink:

https://www.babil.com/uyuyan-guzeller-kitabi-stephen-king

4 Beğeni