Yeni Kitap Haberleri

İlknokta da koymuş. Kapak falan aynı acaba eski kalanlar mı yeni mi?

Baskı 2019/12
Yeni basımmış

6 Beğeni

:rofl: Anca cevap yazabiliyorum. Benim anımsadığım kadarıyla Mumcu Amerika’daki bir arkadaştan bir mektup aldım diye diye başlıyordu. Ben de bir ara arayayım. Arayayım ama bulabilirsem ne ala, aynı duruma düşmemek için ilkin üşengeçlik kontenjanından faydalanayım: Arar arar bulamam aramazsam elime yapışır totemiyle bir vakit geçireyim. :sweat_smile:

2 Beğeni

Aynı fiyat görünce şaşırdım bende eskisi sandım. 2. Kitap öncesi satış için güzel olmuş.

3 Beğeni

Siteden kontrol etmedim henüz hangilerinde bu ibare var. Ancak bence bu haliyle bile mükemmel bir haber.

7 Beğeni

Şimdi baktımda basılacak diye bir ibare göremedim

Maya Kitap Masallar Dizisi yeni kitabı

7 Beğeni

Umarım gerçekten basarlar ve çok uzak bir gelecekte olmaz.

2 Beğeni

Geçen bir kitapçıda görmüştum sanki bu kitabı. Kapağın rengi dikkatimi çekmişti bi tekrar bakıyım oraya. İlk defa duydum bu kitabı

Bi sene önce sorduğumda da bu cevabı almıştım

1 Beğeni

Yüksek Şatodaki Adam için de basılacak yazıyor (ki 1,5 sene önce de aynı şey yazıyordu, sorduğumda baskıya hazırlanıyor demişlerdi.) fakat telif hakları Alfa’ya geçmiş. Metis neyi basıp basmayacağını kendi bile bilmiyor bence.

17 Beğeni

Üşendiğim şeyi yazmışsınız. Lafı aklımdan çekip aldınız resmen.

6 Beğeni

Metis neyi basıp basmayacağını bilir ya. İthaki ile karıştırmayın.

Ben de @Leingrad’a bunu yazacaktım sen yazmışsın :slight_smile:

1 Beğeni

@yavanna

26 Beğeni

Karanlık Kitaplık serisine yine harika bir kapak tasarımı olmuş. Acaba BKK ne zaman belli olur ?

5 Beğeni

Karanlık kitaplığın kapak görselleri gerçekten de harika. Bu konuda İthaki başarılı.

6 Beğeni

Kitapyurduna baktım daha daha önce Can yayınları basmış bu kitabı 288 sayfa 15 öykü var baskıda zaten tükenmiş. Böyle bir kitap olduğunu bilmiyordum Arthur Conan Doyle deyince artık kafaya iyice Sherlock Holmes yer etmiş. Tekrar basılması güzel oldu.

5 Beğeni

Bence bu ay çıkarmazlar. Sene sonu yoğunluğu vardır.

2 Beğeni

Bence bu ay dizi içerisinde olan serilerden birisinin devam kitabı gelecek

:slight_smile: Totem yapıyorum

4 Beğeni

Yeni bir dizi haberi gelirse tabi ne sene sonu denir ne de matbaa yoğunluğu denir. Bir bakmışız bir hafta sonra raflarda :slight_smile:

1 Beğeni