Alfa Yayınları’nın kendi sitesinde satışa çıktılar.
Bu kitabın çevirisi her ne kadar eski çevirmen görünse de oldukça uzun süren ve yoğun bir editör çalışmasından geçti. En iyi şekilde sunulması için uğraştık ve hak ettiği özeni gösterdik, hiç şüpheniz olmasın. Güzel ve nazik sözlerin için de ayrıca çok teşekkür ederim.
Haklarını aldığımız baskı ile amazon’daki baskı farklı edisyonlar olabilir, o yüzden giriş kısmı için bir şey söyleyemeyeceğim (biz çeviri kopyası olarak gelen edisyonda herhangi bir bölümü atlamadık ya da çıkarmadık) ve evet, sözlük kısmı yer alıyor.
Fırtınakıran ben bu olay sırasında fuarda stantta mahsur kaldım. Sırf imza alamadılar diye istanbul’u kuşatır gibi stantı kuşatmışlardı.
Kapak güzel bence çıksın.
Koyu renkli diğer kitaplarının yanında ayrık otu gibi duracak. Umarım renk seçimi bu olmaz.
Ne güldüm ya ama orjinale sadık kalırlar gibi.
Can Yayınları kapak tasarımı konusunda son 2 yılda çıtayı uzaya çıkarttı.
Keşke Stephen King basma gibi bir yayın politikaları olsa.
Utku Lomlu ile çalışmaya başladıklarından beri çıta çok yükseklerde. Kendisi, sahibi olduğu Lom Creative ile şimdi Avrupa ve Amerika Edebiyatı eserlerine de (orijinal yayıncılarına) kapak tasarlamaya başlamış. Gurur duydum
Kesinlikle Utku Lomlu demişken yakın zamanda kendisinin Salt Galata’da kitap kapağı tasarımı atölyesi var.
İstanbulda olsam kaçırılmayacak bir etkinlik. İlgilenenler instagramdan lomlu creative hesabını takibe alabilirler.
Bülent Ayyıldız’ın kitabının tanıtım metninde Kayıp Rıhtım Okur Anketleri’ne yer verilmiş olması çok mutlu etti beni. Umarım daha fazla yayınevi değerini bilir bunun.
Umarım daha fazla dikkate alınır sizin de dediğiniz gibi.
Serinin bitmesine kaldı 7 kitap.
Yeni Kitap. Bütün Öyküler bugün yarın sitelere düşer.
Dikenlikler İmparatoru’nda çevirmen değişmiş. Hayırlısı bakalım.